Thursday, 28 March, 2024

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε βρει με ανανεωμένη διάθεση και όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Το άγχος σου παραμερίζεται και οι προτεραιότητές σου τώρα αλλάζουν αρκετά. Θα είναι πολύ καλό για σένα να κοιτάξεις να καλύψεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες, παρά τις οικονομικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρακτικά αλλά και ψυχολογικά οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι λίγο δύσκολες για εσένα. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την Πέμπτη και μετά στο Ζυγό είναι αισθητή, με επίκεντρο τον οικογενειακό και επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη από εκεί που δεν το περιμένεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με δυνατό σου σύμμαχο τον Ερμή μέχρι την Πέμπτη σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Ζυγού, η διάθεσή σου αν μη τι άλλο πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο. Συνέχισε να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονες δραστηριότητες, κοινωνικές επαφές και ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σου αυτήν την εβδομάδα, με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή σε ορθή πορεία από το Ζυγό μέχρι την Πέμπτη. Θα κάνεις πολλές αλλαγές στη ζωή σου, θα αποβάλλεις παλιές σου συνήθειες και θα υιοθετήσεις καινούριους τρόπους συμπεριφοράς και αντιμετώπισης, απέναντι στις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται.

 

ΛΕΩΝ: Η εβδομάδα, αν και όχι ιδιαίτερα δύσκολη για εσένα, θα σε προβληματίσει και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες σχετικές με την επαγγελματική σου πορεία και την αισθηματική σου εξέλιξη. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό, η διάθεσή σου θα ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και ενώ από τη μία θα βλέπεις τα τεκταινόμενα με αισιοδοξία, κάτι θα συμβαίνει και θα παρασύρεσαι από τη μελαγχολία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να μην πιέσεις περισσότερο τα επαγγελματικά σου θέματα, γιατί το πλανητικό σκηνικό, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τις καινούριες συνεργασίες. Διατήρησε τα κεκτημένα σου με κάθε τρόπο και μην δίνεις λαβές για σχόλια και παρατηρήσεις κάθε τύπου από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου.

 

ΖΥΓΟΣ: Στην αρχή της εβδομάδας τα πράγματα για εσένα θα είναι καλά και η ψυχολογική σου διάθεση αρκετά ανεβασμένη. Όσο περνούν οι μέρες όμως, και με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου από την Πέμπτη θα νιώσεις έντονη πίεση και θα αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις ικανοποίηση σε συναισθηματικό, αλλά ούτε και σε οικονομικό επίπεδο. Το σπίτι και η καριέρα σου θα απορροφήσουν τώρα αρκετό από το χρόνο σου, με συνέπεια να παραμελήσεις τη σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να φέρεις μία ισορροπία στη ζωή σου, ώστε να μην τρέχεις για όλα μόνη σου και αγχώνεσαι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Κρόνος μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου, σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Οι αλλαγές που έρχονται αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά και αισθηματικά σου ζητήματα είναι αρκετές για να χαρίσουν άλλη, πιο πολύχρωμη και ζωντανή χροιά στον καμβά της καθημερινότητάς σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι από κάθε άποψη πιο βατή, παραγωγική και αποτελεσματική από τις προηγούμενες, στους περισσότερους τομείς της ζωή σου που σε απασχολούν. Ο Ερμής στο Ζυγό μέχρι την Πέμπτη σε ορθή πορεία, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά σου σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τα χαρμόσυνα μηνύματα που θα λάβεις και απόφυγε τις υπερβολές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η θέση του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Σκορπιό μέχρι την Παρασκευή, δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σου και αρκετή κινητικότητα στα επαγγελματικά σου. Απρόσμενα γεγονότα σε περιμένουν τις προσεχείς ημέρες, τα οποία θα σε ταράξουν και δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία. Ζήτησε τη συμβουλή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και ακολούθησέ την. Είναι βέβαιο ότι αυτοί βλέπουν πιο αντικειμενικά και λογικά τα δικά σου ζητήματα και θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που ζητάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την εβδομάδα αυτή θα έρθει μία σημαντικότατη ανάκαμψη στους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι εντάσεις και η νευρικότητα των προηγούμενων ημερών υποχωρούν και θα βιώσεις μία σχετική ηρεμία, χωρίς δράματα και ανατροπές. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το σκηνικό παίζει και η Αφροδίτη στο Λέοντα, που σου χαρίζει λάμψη, γοητεία και δυναμικότητα πέρα από τα συνηθισμένα.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει δυναμικές εξελίξεις για τον επαγγελματικό σου τομέα, τόσο με επιτυχίες, αναγνώριση και ξεκινήματα, όσο και με απότομες αλλαγές και αστάθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς! Άσε το παρελθόν στην άκρη και κινήσου προς τα εμπρός, με θετικότητα και δυναμισμό. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 ως 20 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου