Saturday, 20 April, 2024

Ζώδια: Προβλέψεις Παρακευής 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις Κινηθείτε έχοντας καλή άμυνα και με πολλή λογική, για να μη βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφισταμένους σας θα σας κουράσουν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δημιουργούν κάποιοι νεωτερισμοί και, κατ’ επέκταση, τοποθετηθείτε σωστότερα, ώστε να προοδεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο,τι αλλαγές προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα δεν θα γίνουν απλώς επειδή πρέπει, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί όπου δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδράστε από τα καθιερωμένα, ξεκουραστείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αποφύγετε κάθε είδους συνεργασία με συνεργάτες που είναι αρκετά οξύθυμοι.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται για όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε τα γεγονότα αντικειμενικά και ψύχραιμα. Μη θίγετε προβλήματα του παρελθόντος σε συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Αναζητήστε τις αντίστοιχες λύσεις σε θέματα που σας είχαν προβληματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ηρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι’ αυτό μην το παρακάνετε. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν, μόνο αν έχετε σταθερότητα στους στόχους σας. Πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις και εμφανιστείτε στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν. Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση. Σήμερα φροντίστε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας στηρίζει. Η διαίσθησή σας θα αποδειχτεί ο καλύτερος οδηγός σας, σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου