Thursday, 28 March, 2024

Άγριο κράξιμο Μαστοράκη στην Κορομηλά: «Δύσκολοι καιροί για βρικόλακες»

Στις 9 Απριλίου η Κορομηλά κάνει comeback στην τηλεόραση με το πολλά υποσχόμενο νέο σόου της, “Bravo, Ρούλα” μέσα από τη συχνότητα του Epsilon και με αφορμή την αφιερωματική εκπομπή που πρόβαλε ο σταθμός, ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ένα κείμενο που την περνάει γενιές δεκατέσσερις.

«H EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΤΙΒΑΣ

Μελαγχολικη ηταν η μεταμεσονύκτια αγιογραφια της Ρουλας Κορομηλα, απο το νεο της καναλι. Δυο ωρες με “δανεικα” (εκτος κι αν ηταν κλεμενα) πλανα απο περασμενα μεγαλεια, οχι μονο της Ρουλας αλλα και της ιδιωτικης τηλεορασης.

Μπολικο νεοπλουτιστικο κιτς, μιας πλαστικης ουτοπίας που απευθυνοταν υποσυνειδητα σε εκατομμυρια υποψηφιων νεοπτωχων wannabes Ελληνων, για να τους ενισχυσει τη Σημιτικη θεωρια εξαπατησης “παιξε στο Χρηματιστηριο, μπορεις κι εσυ να γινεις πλουσιος.” Θεατες καθε κατηγοριας ενιωθαν πλουσιοι, κατεβαιναν με τη Ρουλα σκαλι-σκαλι τις βαθμιδες αισθητικης απο το ρετιρε στο υπογειο του τουρκομπαρόκ, κρατουσαν τρυφερα το χερι της νεαρης, δροσερης, χαζοχαρουμενης Μενεγακη, εκαναν παρεα με βεντετες και ψευδεπιγραφα, ετρωγαν και επιναν virtual καλοπεραση και πηγαιναν για υπνο με τη μονιμη ονειρωξη οτι ετσι θα ειναι πια η ζωη τους.

Αμ δέ! Τα σκηνικα της εποχης εκεινης ηταν απο αφρολεξ και διαλυθηκαν στον παγωμενο ανεμο της οικονομικης πανωλης. Τελειωσαν τα Bravo και περασε η εποχη των υπερτιμημενων τηλεσταρ. Η Κορομηλα ομως εγινε “ποπ σταρ” και ισως και cult classic και με αυτο το εφοδιο επιχειρει ανακαταληψη των γκρεμισμενων καστρων, φευ οχι στο Mega, οχι στον ΑΝΤ1, αλλα σε καναλακι γνωστο για το “παιδομαζωμα” ολων των ανέργων τέως σταρ, ταϊζοντας και ποτίζοντας τους με κολλαγονα και υαλουρονικα.

Δεν εχω ιδεα τι σκοπευει να κανει η Ρουλα και αν θα της βαλουν τα μπουκαλια και τις κονσερβες του δυστυχου Χαρδαβελα στο φοντο. Ευχομαι και ελπιζω το Bravoοο της να μη ειναι Βοο, μια και τα δυο απο B αρχιζουν και σε ooooo καταληγουν. Αν η Ρουλα επανεφευρει τον εαυτο της, στην τωρινη της ηλικια που δεν επιτρεπει χαζολογηματα και ανοησιες, ανασφαλεια και αμηχανια και χωλη εκφορα λογου με χιλιομασσημενα κλισέ, αν ξοδευτει αξιοπρεπες χρημα και αν ευφυεις συνεργατες επιστρατευτουν για να προστατεψουν το παλαι ποτε ινδαλμα με γερα χτισμενη παραγωγη, ναι, υπαρχει δευτερη ευκαιρια. Αν ομως η παλια Ρουλίτις πνιγει σε φτηνιαρικα σκηνικα και καποιο vidiwall στο φοντο και αν η big budget Ρουλα συμβιβαστει με b-TV παραγωγη, τοτε η ιστορικη της διαδρομη θα τελειωσει αδοξα. Αλλο το να αφηνεις εποχη κι αλλο το να μη μπορεις να αφησεις εκεινη την εποχη.

Δυσκολοι καιροι για βρυκολακες, οταν το καστρο της Τ(ιβι)ρανσυλβανίας ειναι απο χαρτόνι.»

womenonly.gr

Άγριο κράξιμο Μαστοράκη στην Κορομηλά: «Δύσκολοι καιροί για βρικόλακες»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου