Friday, 29 March, 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: Έριξα δύο χαστούκια στον Λαζόπουλο…

Σε συνέντευξή της στην μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η οποία κοντεύει να γίνει viral, η Άννα Παναγιωτοπούλου

αναφέρθηκε και στον Λάκη Λαζόπουλο-φυσικά, όχι με τα καλύτερα λόγια.
Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν έχουν καμία σχέση.
«Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση», είπε.
Πριν λίγη ώρα, όμως, άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού διαψεύδουν τα λεγόμενα της Άννας Παναγιωτοπούλου.
«Ο Φασουλής τότε, έξαλλος, χαστούκισε τον Λαζόπουλο και τον πέταξε έξω από το θέατρο κι από εκεί κλονίστηκαν οι σχέσεις τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου απλώς έβρισε τον Λάκη», φαίνεται να υποστηρίζουν.
Όπως και να έχει, η κυρία Παναγιωτοπούλου είχε κάποτε σταθεί στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου.
Το ημερολόγιο έγραφε 31 Ιουλίου 1987 όταν άντρες της εισαγγελίας Αθηνών έμπαιναν στο καμαρίνι του Λάκη Λαζόπουλου στο θέατρο «Αθήναιον» και τον συνόδευαν στην Ασφάλεια εκεί όπου και κρατήθηκε όλη τη νύχτα. Ο λόγος; Μια θεατρική παράσταση που είχε γράψει και σκηνοθετήσει ο ίδιος και που εκείνη ακριβώς τη μέρα μόλις είχε κάνει πρεμιέρα.
Όταν η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, που έπαιζε στην παράσταση, πήγε στην Ασφάλεια για να διαμαρτυρηθεί για τη σύλληψη του Λαζόπουλου μαζί με άλλους συναδέλφους της, την συνέλαβαν και εκείνη και άμεσα το γεγονός έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ένα ιστορικό ντοκουμέντο
Όλα αυτά με αφορμή την παράσταση «Τι είδε ο Γιαπωνέζος», όπου ο Λάκης Λαζόπουλος σατίριζε την πολιτική κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο.
«Να κάνεις δεξίωση και αυτό να λέγεται θεσμός της Δημοκρατίας και μετά εμείς πρέπει να το σεβαστούμε; Να μην γελάμε; Είναι δυνατόν να βλέπεις αυτές τις μουράκλες και να μην γελάς; Ποιος θεσμός θα σε κρατήσει; Δε σε κρατάει τίποτα!», ήταν το επίμαχο σημείο της παράστασης που είχε ενοχλήσει τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου