Friday, 29 March, 2024

«Έλεγα με αγαπάει και τον συγχωρούσα» είπε η κοπέλα που δέχθηκε επίθεση από τον dj πρώην σύντροφό της

Τα σημάδια της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, γνωστό dj, το βράδυ του Σαββάτου αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα που έπεσε θύμα του 40χρονου.

Το νεαρό μοντέλο έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που αποτυπώνουν την επίθεση που δέχθηκε στη Γλυφάδα από τον γνωστό dj.

Όπως ανέφερε, ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, την χτύπησε έξω από ένα νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα και στη συνέχεια επιτέθηκε στον νυν σύντροφό της, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να συνέλθω και να το ξεπεράσω. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη και να μιλήσω για να προστατεύσω κι άλλες κοπέλες που μπορεί να είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας και να φοβούνται να μιλήσουν» σημείωσε μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» το θύμα της επίθεσης.

«Είχα 7 χρόνια σχέση μαζί του κι όταν με χτυπούσε έλεγα στον εαυτό μου “Έλα μωρέ πάνω στα νεύρα του το κάνει, με αγαπάει” και τον συγχωρούσα. Δυστυχώς δεν έβλεπα το κακό που μου έκανε, μέχρι το Σάββατο το βράδυ που καταλήξαμε στο Αστυνομικό Τμήμα στον Άλιμο, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κι εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά θύματα»… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου