Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΚΟΜΑ στον Άγιο Δομίνικο η Ειρήνη Κολιδά! Θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα ή όχι;

Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα; – Τι λέει το ρεπορτάζ μας

Το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο δεν κόστισε στην ίδια μόνο ψυχολογικά, αλλά της «κόστισε» και τη συμμετοχή της στο Survivor, μιας και τα τρία της σπασμένα πλευρά την έκαναν να αποφασίσει την αποχώρησή της από το εξωτικό νησί.

Ωστόσο, η Ειρήνη Κολιδά, αν και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, δεν έχει… αποχωρήσει ακόμα από το νησί της Καραϊβικής.

Ποιος ο λόγος, όμως; Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η personal trainer περιμένει ακόμα το «οκ» των γιατρών για να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο, μιας και το ταξίδι της επιστροφής είναι ένα ταξίδι «επίπονο», διάρκειας τουλάχιστον 20 ωρών και η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει – για την ώρα – να το κάνει.

Όπως μας αποκάλυψε πηγή «η Ειρήνη δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για ιατρικούς λόγους, είναι στο ξενοδοχείο της τώρα και περιμένει να πάρει την έγκριση του γιατρού για να μπορέσει να πετάξει. Το πότε θα πετάξει παραμένει ακόμα άγνωστο. Ο γιατρός την παρακολουθεί καθημερινά, ακόμα δεν της έχει δώσει την άδεια. Την επισκέπτεται συνέχεια, κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες». Μάλιστα, η Ειρήνη έχει κανονικά επικοινωνία με τους οικείους της μέσω skype, ενώ η υγεία της «έχει παρουσιάσει βελτίωση. Τρέφεται κανονικά πλέον και παίρνει τα φάρμακά της. Βγαίνει, περπατάει, κάνει παρέα με την παραγωγή, πάει βόλτες στο νησί, και  κάνει πράγματα που δεν την  κουράζουν. Δεν είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της.

Όσο για το αν θα χρειαστούν ακόμα πολλές ημέρες μέχρι να μπορέσει να δει ξανά τους δικούς της και το γιο της που έχει δηλώσει η ίδια ότι ανυπομονεί να δει; «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα. Αλλά αν ο γιατρός της πει ότι θέλει 10 ημέρες ακόμα, μπορεί να κάνει Πάσχα εκεί! Δεν μπορεί να ρισκάρει ο γιατρός και να την αφήσει να μπει στο αεροπλάνο που έχει αναταράξεις. Έχει μεγάλη ευθύνη», αποκάλυψε πηγή μιλώντας στο star.gr.

star.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου