Thursday, 28 March, 2024

Ακόμα ένα σκληρό προσωπικό χτύπημα για την Meghan Markle μετά τη δικαστική ήττα

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο για την Meghan Markle μιας και ο πρώτος γύρος της δικαστικής διαμάχης
με τα βρετανικά tabloid έφεραν την ήττα της Δούκισσας.

Η 38χρονη που μήνυσε τη Mail on Sunday για τη δημοσίευση του γράμματος που είχε στείλει στον πατέρα της Thomas Markle είδε τον δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λονδίνο να απορρίπτει την θέση της Markle πως φταίει η εφημερίδα για τον τρόπο που εξελίχθηκε η σχέση με τον 75χρονο πατέρα της. Ο δικαστής απέρριψε και την εικασία πως η εφημερίδα άφησε επίτηδες κομμάτια του γράμματος εκτός δημοσίευσης για να χειραγωγήσει το κοινό. Μετά την απόφαση, εκπρόσωπος από τη νομική φίρμα που εκπροσωπεί την δούκισσα εξήγησε πως τα βασικά στοιχεία της μήνυσης της Markle ευσταθούν και πως παραβιάστηκαν τα δικαιώματα και η ιδιωτικότητα της 38χρονης.

Η ένωση των εφημερίδων που είναι κομμάτι της μήνυσης ζητούν επιπρόσθετα τα δικαστικά έξοδα αξίας 50.000 λιρών ενώ ημερομηνία της επίσημης δίκης δεν έχει ακόμα οριστεί. Και δεν είναι μόνο αυτό το νέο που μάθαμε σήμερα για την Markle. Η δούκισσα έχει ήδη ενημερωθεί για τα επικείμενα γεννητούρια.
Βλέπεις, ο 43χρονος πρώτος σύζυγός της Trevor Engleson και η 33χρονη σύζυγός του Tracey Kurland ανακοίνωσαν πως περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδί.

Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram του Engleson ο οποίος πόζαρε με μάσκα και κρατούσε την φουσκωμένη κοιλιά της αγαπημένης του!


queen

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου