Thursday, 28 March, 2024

Αλέξανδρος Κοψιάλης τέλος από το giveaway με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο!

Giveaway διαγωνισμός ήταν… και πάει. Τουλάχιστον για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, καθώς το όλο εγχείρημα θα συνεχιστεί κανονικά αλλά μόνο από τους αδερφούς Αντετοκούνμπο!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πριν από 15 μέρες, τόσο ο γνωστός influencer και youtuber, όσο και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, είχαν ανακοινώσει το μεγαλύτερο giveaway του ελληνικού Instagram, καθώς με διαγωνισμό που επρόκειτο να διεξαχθεί μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, θα έδιναν δωρεάν σε έναν τυχερό ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι με θέα την Ακρόπολη!

Τα πράγματα, ωστόσο, άλλαξαν… δραματικά σε λίγες μόλις ημέρες και αφορμή ήταν η σοκαριστική υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης υπερασπίστηκε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του έναν εκ των φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση, λέγοντας πως εκείνες τις ημέρες έλειπε στο εξωτερικό.

«O [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του. Επίσης έχει αναφερθεί ότι ο [επιχειρηματίας] διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι το οποίο διαψεύδει και η Ιωάννα Τούνη» είπε συγκεκριμένα και προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς να τον κατηγορούν για «ξέπλυμα».

Μάλιστα, το… κύμα γιγαντώθηκε και σήμερα το hashtag #cancel_kopsialis «πλημμύρισε» το Twitter, με τους χρήστες να τον κατηγορούν πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του, επειδή ο ίδιος έχει τονίσει ότι γνωρίζεται προσωπικά με τον επιχειρηματία.

Δεν έλειπαν μάλιστα και οι χρήστες των social media -και ήταν πολλοί- που ζητούσαν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του να ακυρώσουν την συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Αποτέλεσμα; Να… αφαιρεθεί τελικά κακήν κακώς το όνομα του influencer από τον διαγωνισμό ο οποίος θα «τρέξει» κανονικά αλλά μόνο από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Δείτε την ανάρτηση των αδερφών Αντετοκούνμπο

Για «άδικη» επίθεση μιλά ο influencer-youtuber Κοψιάλης

Την ίδια ανάρτηση «ανέβασε» σε story στο Instagram και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος με σειρά βίντεο τόνισε: «Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών το οποίο δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να tweet-άρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη. Κι επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά, διότι θα ήτανε άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή, από το προφίλ των παιδιών». Μάλιστα, ο ίδιος κλείνει τις αναρτήσεις του προαναγγέλλοντας εξελίξεις (;) καθώς συγκεκριμένα τονίζει: «Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα story θα επανέλθω».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου