Saturday, 20 April, 2024

Αντιδράσεις για τον Πάνο Κιάμο που ανοίγει μόνο για εμβολιασμένους: “Κάνεις διαχωρισμούς, καλό λουκέτο”

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις κατά του Πάνου Κιάμου που ανακοίνωσε πως στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται

θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε πολίτες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο.
Έξαλλοι οι αρνητές εμβολίων με τον Πάνο Κιάμο που ανοίγει μόνο για εμβολιασμένους: “Κάνεις διαχωρισμούς, καλό λουκέτο”
Αν και η πλειονότητα των αντιδράσεων είναι θετική στην ανάρτηση του δημοφιλούς τραγουδιστή, υπάρχει και πληθώρα αρνητικών σχολίων κυρίως από αρνητές του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πάνος Κιάμος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε τα εξής:

“Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν”.
“Καλό λουκέτο”!
“Σε άκουγα για χρόνια από τη στιγμή που δε σέβεσαι την επιλογή μου να μην εμβολιαστώ τελείωσες για μένα. Καλή συνέχεια με τους φίλους σου και την επόμενη φορά για να σε δούμε να μας βάζεις και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων”, είναι ένα από τα αρνητικά σχόλια, ενώ άλλος σχολιαστής “εύχεται” “καλό λουκέτο” για αυτή την επιλογή.
Άλλος σχολιαστής σημειώνει χαρακτηριστικά πως:
“Κλείνετε την πόρτα σε όσους σας έχουν στηρίξει οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια, σε ανθρώπους αληθινούς που σας στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές, τα παιδιά σας, τους συγγενείς σας κτλ, μόνο και μόνο επειδή για τον οποιοδήποτε δικό τους λόγο, δεν έχουν εμβολιαστεί.
Τώρα θα φανεί ποιοι είναι εκείνοι που μετράνε την αξία σου και την “υπευθυνότητά” του ανθρώπου, μόνο από ένα εμβόλιο. Ντροπή σε όσους ακολουθήσουν αυτή τη γραμμή. Χαμένοι θα είστε μόνο εσείς”. Ωστόσο δεν λείπουν και όσοι χαιρετίζουν την επιλογή του επιχειρηματία να εντάξει το κέντρο διασκέδασής του στους χώρους που δέχονται μόνο εμβολιασμένους και εύχονται καλή επιτυχία και καλή σεζόν στον τραγουδιστή. Τώρα, αν θα έχει θαμώνες 80 άνω… άλλο θέμα! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου