Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Απεβίωσε από καρκίνο γνωστός ηθοποιός της θρυλικής σειράς «Δυναστεία»

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών ο γνωστός ηθοποιός της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς Δυναστεία, Μάικλ Νέιντερ.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια. Στο πλευρό του είχε την γυναίκα του και το σκύλο τους Στορμ. Αιτία του θανάτου του ήταν μια καλπάζουσα μορφή καρκίνου που τον λύγισε μέσα σε 10 μέρες. 

Την είδηση γνωστοποίησε η σύζυγός του, Τζόντι Λίστερ στο Facebook. «Με θλίψη μοιράζομαι τη θλιβερή είδηση ότι ο σύζυγός μου, Μάικλ Νέιντερ, πέθανε στο σπίτι στις 23 Αυγούστου. Διαγνώστηκε με μη θεραπεύσιμο καρκίνο Παρασκευή και 13 (Αυγούστου) και πέθανε 10 ημέρες αργότερα έχοντας στο πλευρό μου και τον καλύτερο γούνινο φίλο του Στορμ. Ο θάνατος και η διάγνωσή του ήταν ξαφνικός και απροσδόκητος και δεν έχω βιώσει ποτέ τέτοια αγωνία όπως το να βλέπω τον σύντροφο της ψυχής μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου. Αγαπήθηκε από τόσους πολλούς και έβλεπε ότι κάτι πολύτιμο τους θαυμαστές του και τα γράμματα και τα email τους. Απάντησε σε όλους αυτούς. Δούλευε ένα βιβλίο για τη ζωή και τον εθισμό του πριν πεθάνει. Είχε τόσα πολλά ταλέντα και δεξιότητες και είναι δύσκολο να φανταστώ να ζω τη ζωή χωρίς την όμορφη και υπέροχη παρουσία του, τη χαρά και το γέλιο» ανέφερε.

Ο Νέιντερ γνώρισε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του Ντεξ Ντέξτερ στη Δυναστεία το 1983 δίπλα στη Τζόαν Κόλινς, τον Τζον Φορσάιθ και τη Λίντα Έβανς. Το 1991 συμμετείχε επίσης στην διάσημη σειρά Όλα Μου τα Παιδιά ενώ έκανε εμφανίσεις από τις σειρές Cold Case και Law & Order.

Πηγή: abc.net.eu

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου