Saturday, 20 April, 2024

Αποκάλυψη: Το μήνυμα που οδήγησε τον Paul Walker στο θάνατο

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη μητέρα του ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο το 2013.
Στο ντοκιμαντέρ «I Am Paul Walker» με θέμα τη ζωή και το θάνατο του αδικοχαμένου ηθοποιού, η μητέρα του περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του πρωταγωνιστή της ταινίας Fast and Furious και αποκάλυψε πώς την ημέρα του θανάτου του δεν θα έβγαινε από το σπίτι αν δεν λάμβανε ένα sms.
Συγκεκριμένα η μητέρα του είπε ότι ο ηθοποιός έλαβε μία υπενθύμιση στο κινητό του για το φιλανθρωπικό event Reach Out Worldwide, το οποίο διοργάνωνε και είχε ξεχάσει.Το πρωινό του μοιραίου θανάτου του, ο Πολ Γουόκερ βρισκόταν σε διάλειμμα από τα γυρίσματα του Furious 7. Βρισκόταν σπίτι του μαζί με τη μητέρα του και τη 14χρονη κόρη του Meadow.
«Είχαμε μία συζήτηση και είχε ξεχάσει εντελώς την εκδήλωση. Πήρε, ωστόσο, ένα μήνυμα και μου είπε ‘Θεέ μου, έπρεπε να είμαι κάπου’».
Έφυγε γρήγορα από το σπίτι και πήγε στην εκδήλωση για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες. Φεύγοντας, όμως, από την εκδήλωση, η Porsche Carrera GT που οδηγούσε ο φίλος και οικονομικός του σύμβουλος Roger Rodas προσέκρουσε σε κράσπεδο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

O Πολ Γουόκερ σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του είναι μισή Ελληνίδα από την Ελληνοσουηδέζα μητέρα της. «Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου». Πρόκειται για τη Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα, με την οποία σε ηλικία 25 ετών είχε αποκτήσει την κόρη του.
newsbomb

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου