Thursday, 28 March, 2024

Αποτεφρώθηκε σε ιδιωτική τελετή ο Prince

Αποτεφρώθηκε η σορός του “πρίγκιπα της ποπ” σε ιδιωτική τελετή στην έπαυλή του στη Μινεσότα (Pics + Vid)
Τα αίτια του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή να παραμένουν άγνωστα, καθώς τα συμπεράσματα από την νεκροψία θα αργήσουν να βγουν.
Ο “πρίγκιπας της ποπ”, Prince αποτεφρώθηκε σήμερα με μυστικότητα, καθώς στην τελετή που έγινε στην έπαυλη που άφησε την τελευταία του πνοή στη Μινεσότα, παραβρέθηκαν μόνο συγγενείς και στενοί του φίλοι για να πουν το τελευταίο αντίο.

Οι περισσότεροι από αυτούς φόρεσαν μοβ ρούχα, προκειμένου να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τον Prince, τον τραγουδιστή που έγραψε ιστορία με το ‘Purple Rain’.

Έξω από την έπαυλη είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες φαν, οι οποίοι άφηναν μοβ μπαλόνια, λουλούδια, σημειώματα.

Τα ξένα δημοσιεύματα στην τελετή ήταν παρούσα και η πρώην σύζυγος του Prince, Mayte Garcia και φυσικά η αδερφή του, Tyka Nelson, η οποία έβαψε τα μαλλιά στο χρώμα που αγαπούσε ο σπουδαίος μουσικός.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του Prince ανέφερε πως “μια ιδιωτική, πανέμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε, με κάποιους από τους πιο αγαπημένους φίλους του να την παρακολουθούν”, ενώ ζήτησε από τους συγκεντρωμένους θαυμαστές του “τις ευλογίες και τις προσευχές τους, ώστε να ανακουφιστεί η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του καλλιτέχνη”, που αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ενώ, δεν έχει αποκαλυφθεί το μέρος που θα φυλαχθούν οι στάχτες του “πρίγκιπα της ποπ”.

Υπενθυμίζεται, πως έξι μέρες νωρίτερα, το ιδιωτικό αεροπλάνο του Prince είχε πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο Ίλινοϊ λόγω “ιατρικού συμβάντος”, το οποίο αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να γίνει εισαγωγή.

Σύμφωνα με το Tmz.com, ο Prince είχε χρειαστεί τότε να λάβει αντίδοτο για υπερβολική δόση Percocet, ενός ισχυρού αναλγητικού.

Η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής εθεάθη ζωντανός ήταν γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος τον άφησε στην έπαυλή του.

Εκτιμάται ότι ο Prince ήταν μόνος στη διάρκεια της νύχτας. Όταν εργαζόμενοι στην έπαυλη δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί του το πρωί της Πέμπτης, πήγαν στα διαμερίσματά του και τον βρήκαν αναίσθητο σε ανελκυστήρα στον πρώτο όροφο. Ένας από τους εργαζομένους κάλεσε το ασθενοφόρο, με τους τραυματιοφορείς να τον εντοπίζουν νεκρό.

p12 p1 p2 p3 p4 p5 p7 p8 p9 p10 p11

news247.gr

 

 

 

 

Αποτεφρώθηκε σε ιδιωτική τελετή ο Prince

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου