Saturday, 20 April, 2024

Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο Κόνορ

Μια πραγματική τραγωδία για την ταλαντούχα τραγουδίστρια. Ο γιος της, που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρός.

Ανείπωτος θρήνος για τη διάσημη Ιρλανδέζα τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ, η οποία έχασε τον 17χρονο γιο της Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, δημοσιοποίησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Το σπαρακτικό Tweet της Σινέντ Ο’ Κόνορ για την αυτοκτονία του 17χρονου

«Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό».

«Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου. Σ’ αγαπώ πολύ» καταλήγει στην ανάρτησή της. Πρέπει να σημειωθεί πως ο 17χρονος είχε δηλωθεί αγνοούμενος στην περιοχή του Δουβλίνου νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent. Η 52χρονη ερμηνεύτρια του «Nothing Compares 2 U», που πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ και άλλαξε το όνομά της σε Σουχάντα Νταβίτ, κατέφυγε στα sodial media για να ζητήσει βοήθεια για τον εντοπισμό του γιου της Σέιν Ο’ Κόνορ, που εθεάθη τελευταία φορά στην πόλη Γουίκλοου, νότια του Δουβλίνου.

«Ο γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai. Το να μην τους τηλεφωνήσετε, σημαίνει πως δεν τον βοηθάτε», έγραψε τότε, στο Twitter.

Θλιβερός επίλογος

Δυστυχώς σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, η αστυνομία επιβεβαίωσε στο Irish Examiner ότι η έρευνα σταμάτησε μετά την ανακάλυψη πτώματος. «Μετά την εύρεση ενός πτώματος στην περιοχή Bray του Wicklow την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, η ανακοίνωση για αγνοούμενο πρόσωπο σχετικά με τον Shane O’Connor, 17 ετών, αποσύρθηκε».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου