Thursday, 28 March, 2024

Αφόρητοι οι πόνοι στο κεφάλι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το μόσχευμα

Έχει ανηφόρα μπροστά και είναι μεγάλη για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Το άλλοτε γελαστό παιδί της κοσμικής Αθήνας και της μικρής οθόνης… λύγισε και είναι ράκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από ανθρώπους του φιλικού του περιβάλλοντος, ο παρουσιαστής που ήρθε τετ α τετ με τον θάνατο τον Δεκέμβριο του 2017 στο σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του καθώς οι πόνοι που αισθάνεται μετά το τελευταίο χειρουργείο είναι αφόρητοι.
Ήταν στα μέσα Ιουλίου όταν η «Espresso» έγραψε τα καθέκαστα για τη διάρκειας τρεισήμισι ωρών επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, προκειμένου να τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι του.
Τότε η γυναίκα του Κωνσταντίνου, η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία στέκει βράχος στο πλευρό του, τον στηρίζει και τον φροντίζει όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα, είχε εκφράσει συγκρατημένα την αισιοδοξία της.
«Ο Κωνσταντίνος ήταν δυνατός, συνεργάσιμος και με τη βοήθεια του Κώστα Βλάχου και των συνεργατών του το αποτέλεσμα δείχνει να μας δικαιώνει. Μια δύσκολη επέμβαση που έπρεπε να γίνει και είναι η πρώτη από τις υπόλοιπες τρεις που ακολουθούν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και αναμένουμε βελτίωση, ειδικά με την επέμβαση που έκανε τώρα ο Κωνσταντίνος» είχε δηλώσει στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, απαριθμώντας στη συνέχεια τις επόμενες επεμβάσεις που θα χρειαστεί να κάνει ο αγαπημένος της: μια πλαστική στο μέτωπο, γιατί είχε σπάσει το κρανίο, μια εγχείρηση στα μάτια, γιατί πειράχτηκε το οπτικό νεύρο, και, τέλος, άλλη μία επέμβαση στο χέρι του, που είχαν μπει λάμες και είχε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των κινήσεών του.
Έκτος νοσοκομείου
Μπορεί, λοιπόν, το δύσκολο χειρουργείο να πήγε καλά και να μην υπάρχουν επιπλοκές, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποφέρει. Όπως μας πληροφόρησε πηγή φιλικά προσκείμενη στην οικογένεια, έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, αλλά οι αφόρητοι πόνοι στο κεφάλι που εξακολουθεί να αισθάνεται έχουν επηρεάσει πάρα πολύ την ψυχολογία του. Το γεγονός ότι ταλαιπωρείται πλέον παραπάνω από δυόμισι χρόνια τον έχει κάνει να χάνει σιγά σιγά την υπομονή και το κουράγιο του. Έχει κουραστεί από τις αλλεπάλληλες νοσηλείες και τα χειρουργεία. Όμως ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας του είναι ακόμη μακρύς.
Ναι μεν έχει διανύσει ένα μέρος της διαδρομής, καταβάλλοντας πολύ κόπο για να μπορέσει να επανέλθει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής με τη γυναίκα και τον γιο του, αλλά απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη υπομονή και προσπάθεια για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Όμως στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη η υπομονή έχει αρχίσει να εξαντλείται, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται και η προσπάθεια που καταβάλλει πια για να καλυτερέψει.
Ο ίδιος, πέρα από τις τρεις επεμβάσεις που υπολείπονται, τον επόμενο μήνα είναι πιθανό να αρχίσει φυσικοθεραπείες και λογοθεραπείες για την αποκατάσταση της κίνησης και της ομιλίας του. Και θα χρειαστεί κι εκεί να προσπαθήσει πολύ. Ως εκ τούτου, η καλή ψυχολογία είναι το παν. Η Εβελίνα, από την πλευρά της, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να του φτιάχνει τη διάθεση, αλλά, όταν ο άλλος υποφέρει από τους πόνους, είναι λογικό κάποιες φορές οι προσπάθειές της να πέφτουν στο κενό. Παρ’ όλα αυτά δεν χάνει την ελπίδα της.
Το σοβαρό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του γοητευτικού παρουσιαστή έγινε τα Χριστούγεννα του 2017, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους. Γύρω στις 6.30 το πρωί, και ενώ κατέβαινε με τη μηχανή του τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είδε ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών στο ύψος της οδού Ζεφύρου στη Βούλα και επιχείρησε να το προσπεράσει. Όμως ο οδηγός λεωφορείου προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα.
Μετά το τροχαίο ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου υποβλήθηκε σε οκτάωρη χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε μέχρι και σήμερα η υγεία του Αγγελίδη δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.
espressonews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου