Friday, 29 March, 2024

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής βιώνουν εδώ και λίγες ώρες η Bασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Bασιλική Μιλλούση έφερε στον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ζευγάρι, όπως είναι αναμενόμενο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε.
Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η Βασιλική Mιλλούση με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !! Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη ! Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου