Thursday, 28 March, 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: Απέλυσε 20 εργαζόμενους της

Η Βικτόρια Μπέκαμ απέλυσε 20 άτομα από το προσωπικό της εταιρείας μόδας, που φέρει το όνομά της.

Ο οίκος μόδας της φέρεται να δέχθηκε ένα ισχυρό οικονομικό χτύπημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τις πωλήσεις να καταγράφουν κατακόρυφη πτώση, μετά και το κλείσιμο του κεντρικού καταστήματος στο Λονδίνο τον Μάρτιο.

Η 46χρονη θα “κόψει” και τον αριθμό των κολεξιόν της. Είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να μειώσει τα κόστη και να σώσει την εταιρεία από την πτώχευση. Στις αρχές του 2020, η Βικτόρια προχώρησε σε περικοπές. Η Posh, κατέγραψε ζημίες άνω των 12 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών και το πρώην Spice Girl έλαβε δραστικά μέτρα για να εξοικονομήσει ρευστό για την εταιρεία της. Ήδη η Βικτόρια δήλωσε ότι δεν μπορεί να πληρώνει προσωπικό σοφέρ και θα πρέπει είτε να οδηγεί μόνη της, είτε να χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική Sun: «Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Posh. Έχει ήδη απολυθεί ο σοφέρ και οδηγεί μόνη της… Η Βικτόρια είναι εξαντλημένη, αλλά έχει βάλει τα πάντα για να στήσει την αυτοκρατορία μόδας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει χωρίς αγώνα».

Η Βικτόρια ξεκίνησε τη σειρά ρούχων το 2008. Αρχικά έγινε γνωστή για τα ρούχα, αλλά σύντομα επεκτάθηκε και στον τομέα των αξεσουάρ, όπως τσάντες και άλλα. Από το 2016 η Βικτόρια βρήκε στήριγμα στον σύζυγό της Ντέιβιντ, ο οποίος κατά διαστήματα έδινε «ανάσες» σωτηρίας χρηματοδοτώντας την Posh, ωστόσο τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι η εταιρεία έχασε το 2018 12 εκατ. λίρες, ενώ οι απώλειες της φτάνουν στα 11 χρόνια λειτουργίας της τα 42 εκατ. λίρες. Υπολογίζεται ότι ο Ντέιβιντ τα τρία τελευταία χρόνια έχει χρηματοδοτήσει το όνειρο της συζύγου του με 23 εκατ. λίρες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου