Thursday, 28 March, 2024

Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Ολες οι εμφανίσεις!

Ο γάμος του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη ήταν ένα γεγονός που όλοι περίμεναν με αγωνία. Το φωτογενές ζευγάρι έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους

μαζί με συγγενείς και φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.Επώνυμοι και μη, εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ και της νυχτερινής ζωής βρέθηκαν εκεί για να ευχηθούν Βίον Ανθόσπαρτον στο διάσημο ζευγάρι.

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε να φορέσει νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη – Παρανυφάκια ήταν τα τέσσερα παιδιά του διάσημου ζεύγους, που μετρά 13 χρόνια κοινής πορείας – Η φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης στο TwitterΤα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.Ο γάμος έγινε, ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάρο, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, τον οποίο το ζευγάρι είχε επισκεφθεί προ ημερών για να πάρει την ευλογία του.

Ο Σάκης μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία από τον γάμο, όπου είναι μαζί με την Κάτια, τα παιδιά τους και τους κουμπάρους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου