Thursday, 25 April, 2024

Γιώργος Τσαλίκης: Ο σοβαρός τραυματισμός της μητέρας του σε τροχαίο

Στη Στυλίδα πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Γιώργος Τσαλίκης. Οι γονείς του τραγουδιστή, Ευγενία και Βασίλης συνεχίζουν να ζουν στη Λαμία. Εκεί, όπου συνέβη το μοιραίο τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης που στοίχισε τη ζωή της θείας του

Η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή οδηγούσε το αυτοκίνητο και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Το όχημα έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Στο πλευρό της οικογένειας έχουν σπεύσει φίλοι και συγγενείς. Από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα δυσάρεστα νέα κινητοποιήθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης που είναι συγκλονισμένος. Η σύζυγός του Δώρα έχει χάσει τον αδερφό της πριν από λίγο χρόνια σε τροχαίο και η οικογένεια έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε τέτοια θέματα.

Πώς έγινε το τροχαίο;

Το δυστύχημα συνέβη στη νέα διασταύρωση που έχει γίνει στον παλιό δρόμο Στυλίδας – Καραβόμυλου. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η θεία του Γιώργου Τσαλίκη και να τραυματιστεί σοβαρά η 65χρονη μητέρα του.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του τραγουδιστή συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Το μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό. Δυστυχώς η 65χρονη οδηγός του Citroen παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν. Το RAV 4 εμβόλισε ακριβώς την πόρτα της συνοδηγού από το Citroen με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η θεία του τραγουδιστή, ηλικίας περίπου 60 ετών, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και η μητέρα του, η οποία όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.

tsalikis8

tsaliki

Γιώργος Τσαλίκης: Ο σοβαρός τραυματισμός της μητέρας του σε τροχαίο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου