Friday, 29 March, 2024

Γκέντζογλου: «Πήρα μια BMW και ο Κωστένογλου ήθελε να… καθαρίζω παπούτσια»

Αποκαλύψεις από την καριέρα του έκανε ο Σάββας Γκέντζογλου. Πριν φύγει από την ΑΕΚ τον Δεκέμβριο του 2011, είχε αγοράσει μια BMW

από τον Χρήστο Πατσατζόγλου, κάτι που δεν… άρεσε.
Πώς έφυγε τότε από την ΑΕΚ ο διεθνής ποδοσφαιριστής;
«Για να φύγω τον Δεκέμβριο του 2011, έγιναν πάρα πολλά πράγματα. Ένα απ’ τα λάθη που είχα κάνει τότε ήταν πως, παρ’ ότι δεν είχα χρήματα, είχα πάρει ένα πολύ ακριβό αμάξι από τον Χρήστο Πατσατζόγλου, το οποίο δεν είχα πληρώσει. Μου το είχε δώσει ο Χρήστος και μου είχε πει ότι θα του δίνω τις δόσεις όποτε έχω τη δυνατότητα. Στην Ελλάδα, όταν είδαν ένα παιδί 18-19 χρονών να έχει ένα ακριβό αμάξι, δεν τους κάθισε καλά. Που δεν είχα Ferrari ή Lamborghini, αλλά μια BMW».
Ο Σάββας Γκέντζογλου δεν ξεχνάει τα καψόνια που του έκανε ο Νίκος Κωστένογλου:
«Μπαίναμε στα αποδυτήρια, με κοιτούσε στα μάτια και έλεγε “ορισμένοι νομίζετε ότι είστε παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Έχετε έπαρση”. Δεν ξέρω αν τα έκανε επίτηδες ή αν απλά του έβγαιναν. Με στοχοποιούσε και εμένα με επηρέαζε πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Διότι δεν έπαιζα και παράλληλα ήμουν απλήρωτος. Το ένα έφερε το άλλο. Κάποια στιγμή μαλώσαμε. Φωνάζει εμένα και τον Μανωλά και μας λέει πως θα καθαρίσουμε τα παπούτσια του Δέλλα και του Καφέ. Του απαντάω ότι δεν έχω να καθαρίσω κανενός τα παπούτσια. Όχι επειδή είχα έπαρση. Αν ερχόταν ο Καφές και μου έλεγε “θέλω να μου τα καθαρίσεις”, θα το έκανα.
»Όμως, ο Κωστένογλου ήρθε ως προπονητής να μου πει τι; Ότι αν καθαρίσω τα παπούτσια του Καφέ, του Δέλλα ή οποιουδήποτε, θα τον σέβομαι περισσότερο; Τα παιδιά γνώριζαν πόσο τους σεβόμουν. Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή είχα BMW αυτοκίνητο; Μετά απ’ αυτό το σκηνικό, τέθηκα εκτός πλάνων και είχε έρθει η στιγμή να φύγω».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου