Wednesday, 24 April, 2024

Διάσημος ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές στην Σαντορίνη και spa από την Γεωργία Τσαλκιτζή!

Σε 5στερο ξενοδοχείο της Σαντορίνης κάνει διακοπές ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Αντονί Μαρσιάλ (Anthony Martial).

Αν και κάποιοι είπαν ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Manchester United ) και της Εθνικής Γαλλίας απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην Μύκονο, ο Μαρσιάλ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ηρεμεί σε πολυτελές ξενοδοχείο της Οίας, χαζεύοντας … μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

santorini

Ο Μαρσιάλ «πνίγει» τον πόνο του για την ήττα του τελικού του Euro με την Πορτογαλία και γεμίζει μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνος του στην Σαντορίνη, αλλά συνοδεύεται από αιθέρια ύπαρξη που βάζει φωτιά στα βράδια του. Κάποιοι λένε ότι η παρουσιάστρια…. Μέλανι Ντα Κρουζ (Melanie da Cruz), η οποία λέγεται μάλιστα ότι ήταν και η “πέτρα” του σκανδάλου στο γάμο του με την Σαμάνθα Έλενα (Samantha Helena) διασκεδάζει στην Σαντορίνη με τον 21χρονο παίκτη.

melani

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Μαρσιάλ είναι… χαλαρός, ευδιάθετος, πολύ ευγενικός και απολαμβάνει όλες τις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου μένει.

Το αρμονικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, η μαγευτική θέα του ατελείωτου μπλε του Αιγαίου πελάγους και ο ζεστός ελληνικός ήλιος έχουν ηρεμήσει πολύ τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος δεν σταματά να χαμογελά. Έχοντας στα πόδια του, όλες τις σύγχρονες ανέσεις, από τζακούζι και πισίνες μέχρι φανταστικά φαγητά και σπα, ο Μαρσιάλ περνάει τέλεια! Αγαπημένη του συνήθεια να “οργώνει” τις ελληνικές θάλασσες με σκάφος.

Όταν δεν κοιμάται, και δεν διασκεδάζει, φροντίζει να κρατά σε φόρμα το σώμα του! Εκτός από γυμναστική και διατροφή, δεν παραλείπει το καθημερινό μασάζ, ώστε να γυρίσει φρέσκος, ανανεωμένος και σε μεγάλη φόρμα στα γήπεδα!

Το star.gr εξασφάλισε και σχετική φωτογραφία! Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ποζάρει με την spa therapist, Γεωργία Τσαλκιτζή από τη Νέα Πελλα! Αν κρίνουμε από το χαμόγελο του, μάλλον ήταν… μαγικά τα χέρια της!

georgia

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει μέχρι τις 27 Ιουλίου στην Σαντορίνη!

Μέχρι τότε, οι ελληνίδες θαυμάστριες ξέρουν που μπορούν να τον βρουν!

star

Διάσημος ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές στην Σαντορίνη και spa από την Γεωργία Τσαλκιτζή!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου