Thursday, 25 April, 2024

Σάνεν Ντόχερτι: “Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, τακτικά τσεκ απ”

Η Shannen Doherty αγωνίζεται εδώ και οκτώ χρόνια με τον καρκίνο του μαστού, καθώς η πρώτη διάγνωση έγινε το 2015

για να επιστρέψει δύο φορές, το 2017 και, κατόπιν το 2020. Τα νέα δεν είναι καλά για την 52χρονη ηθοποιό καθώς πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν μεταστάσεις στον εγκέφαλο, οπότε ξεκίνησε άμεσα ακτινοθεραπεία.

Η «Μπρέντα» του «Beverly Hills» παρουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια τη δοκιμασία της υγείας της στα social media και τώρα αποφάσισε να κάνει κάτι ακόμα πιο τολμηρό: Ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο ενώ υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία φορώντας την ειδική μάσκα.

Όπως έγραψε: «Το χτεσινό βίντεο έδειξε τη διαδικασία όπου σου τοποθετείται η μάσκα που πρέπει να φοράς στη διάρκεια της ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο. Η πρώτη μου ακτινοθεραπεία έγινε στις 12 Ιανουαρίου. Ο φόβος μου είναι εμφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική και συνέβαιναν πολλά τότε στη ζωή μου. Είμαι τυχερή που έχω σπουδαίους γιατρούς όπως ο Dr Amin Mirahdi και τους εκπληκτικούς τεχνικούς στο Cedar Sinai. Αλλά αυτός ο φόβος… Η αναστάτωση… Η χρονική στιγμή που συνέβησαν όλα… Αυτή είναι η εικόνα του καρκίνου».

Μία ημέρα πριν η Ντόχερτι είχε μοιραστεί ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να φορά τη μάσκα την οποία είχε στη διάρκεια της θεραπείας γράφοντας: «9 Ιανουαρίου 2023».

Η διάσημη ηθοποιός αρκετά συχνά ενημερώνει τους ακολούθους της για το «ταξίδι της με το καρκίνο» από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015.

«Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να ενημερωθούμε περισσότερο και να είμαστε πιο εξοικειωμένοι με το πώς φαίνεται ο καρκίνος», έγραψε στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021. «Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, τακτικά τσεκ απ, να ξεπερνά τον φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου