Thursday, 25 April, 2024

Εκατομμυριούχος σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να κάνει ρεκόρ ταχύτητας με Porsche

Ο Zef Eisenberg, με πολλά ρεκόρ στην κατοχή του, έχασε τη ζωή του όταν η Porsche 911 Turbo S που οδηγούσε, βγήκε εκτός ελέγχου

με μεγάλη ταχύτητα στο τέλος του διαδρόμου.
Τη ζωή του προσπαθώντας να πετύχει ρεκόρ ταχύτητας, έχασε ένας Βρετανός εκατομμυριούχος την Παρασκευή (02/10).
Ο Zef Eisenberg, που ήταν γνωστός στον χώρο για την λατρεία που έτρεφε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την ταχύτητα, σκοτώθηκε όταν η Porsche 911 Turbo S που οδηγούσε “βγήκε εκτός ελέγχου με μεγάλη ταχύτητα στο τέλος του διαδρόμου”, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας.
Να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο του Έλβινγκτον, ο Eisenberg, πατέρας δύο παιδιών, είχε πτώση με μοτοσικλέτα με ταχύτητα 370 χλμ/ω. το 2016, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά (11 σπασμένα οστά, συμπεριλαμβανομένης της λεκάνης του) και να περάσει αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Επέστρεψε στους αγώνες το 2017, παρά τις ανησυχίες ότι δεν θα περπατούσε ξανά, όπως αναφέρει το BBC.
Ο Eisenberg ήταν επικεφαλής της ομάδας αγώνων Madmax, η οποία επιχειρεί ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα.
Το 2019, κατέρριψε το ρεκόρ για το “flying mile” στην Ουαλία, κλέβοντας το στέμμα από τον ηθοποιό Idris Elba, ο οποίος ο ίδιος είχε σπάσει το ρεκόρ το 2015.
Ήταν, επίσης, κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες, τρέχοντας με 363 χλμ./ω με μοτοσικλέτα με τουρμπίνα το 2016 ενώ είχε πετύχει και τρία ρεκόρ της FIA για ταχύτητες που επιτυγχάνονται με ηλεκτρική μοτοσικλέτα.
News247.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου