Saturday, 20 April, 2024

Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την τηλεόραση
Μετά την on air ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη, πως τελειώνει από τη tv μίλησε και  στους δημοσιογράφους που την περίμεναν την ώρα που έφευγε από τον Alpha.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη ημέρα για μένα. Εννοείται ότι είμαι συγκινημένη. Λέω ένα αντίο αυτή τη στιγμή, αλλά δε λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω αφού ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου. Και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που δε θα σκέφτομαι τη δουλειά.

Έχω σκεφτεί το καθετί που κάνω. Τίποτα δεν κάνω στην τύχη. Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό. Χαίρομαι να μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλο τίποτα. Το άκουσαν πρώτοι οι πιο δικοί μου άνθρωποι πριν από ενάμιση χρόνο. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει, για αυτό πιστεύω πως σήμερα τους περισσότερους μάλλον τους ξάφνιασα.

Σας ευχαριστώ όλους σας, γιατί ακόμη και στις πιο αυστηρές στιγμές σας, ήσασταν και εσείς μέσα στη διαδρομή μου. Δε γνωρίζω για την ομάδα μου, γιατί και η ομάδα μου το φεύγω το είχαν νιώσει από μένα. Τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου σε κάθε πόστο, είναι ένας και ένας. Να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αρμόζουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

FTHIS

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου