Friday, 26 April, 2024

Ερωτικό σκάνδαλο για γνωστούς ηθοποιούς: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη

Φωτιές άναψαν το σαββατοκύριακο, τα τρυφερά ενσταντανέ της Λίλι Τζέιμς με τον 50χρονο παντρεμένο συμπρωταγωνιστή της, Ντόμινικ Γουέστ.

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι απεικονιζόταν να απολαμβάνει το γεύμα του, ενώ ο Ντόμινικ χάιδευε τα μαλλιά της Λίλυ, την άγγιζε και τη φιλούσε στον λαιμό. Σε άλλα στιγμιότυπα, οι δυο τους περπατούσαν ανέμελα στους δρόμους της Αιώνιας Πόλης, ενώ κάποια στιγμή κάθονται σε σκούτερ κι εκείνος τυλίγει τα χέρια του γύρω της. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου και όπως ήταν φυσικό, η σύζυγος του Γουέστ έμεινε εμβρόντητη να βλέπει τον άνδρα της σε τρυφερές περιπτύξεις με μια άλλη γυναίκα.

Η Λίλι Τζέιμς, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη δεύτερη ταινία του “Mamma Mia” αλλά και από τη “Σταχτοπούτα” χώρισε την προηγούμενη εβδομάδα οριστικά από τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στη Βρετανία, ο Γουέστ προσπαθεί να διασκεδάσει τις φήμες για χωρισμό ή κρίση στον γάμο του, καθώς εμφανίστηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάθριν Φιτζέραλντ, μπροστά στην έπαυλή τους στο Γουίλτσαϊρ και παρέδωσαν μήνυμα ενότητα στους δημοσιογράφους: “Ο γάμος μας είναι δυνατός και είμαστε ακόμη μαζί. Ευχαριστούμε” έγραφαν οι δυο τους στο ιδιόχειρο μήνυμα. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2010 κα ιέχει τέσσερα παιδιά μαζί. Όμως αυτό που παρατήρησαν οι δημοσιογράφοι ήταν ότι ο Ντόμινικ δεν φορούσε τη βέρα του και η Κάθριν είχε συνέχεια το χέρι στην τσέπη του παντελονιού της οπότε τώρα πυροδοτήθηκαν νέες φήμες με τη Λίλι Τζέιμς να θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου. Αυτό που προκαλεί ερώτημα είναι ότι η Φιτζέραλντ την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες είχε πει ότι αισθανόταν ταπεινωμένη ενώ τώρα είναι απορίας άξιον πώς δέχθηκε να συμμετέχει σ’ αυτήν την επίδειξη ενότητας με τον φαινομενικά άπιστο σύζυγό της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου