Friday, 29 March, 2024

Ετοιμοθάνατος πράκτορας της CIA ομολογεί ότι σκότωσε το σύμβολο του σεξ, την…

Ο συνταξιοδοτημένος πράκτορας της CIA, Normand Hodges, προχωρησε σε μια σειρα συγκλονιστικων εξομολογησεων αφοτου νοσηλευτηκε στο Sentara General Hospital

Ο 78χρονος ισχυρίζεται οτι διέπραξε 37 δολοφονίες για λογαριασμό της Αμερικάνικης κυβέρνησης απο το 1959 μεχρι το 1972, αναμεσα τους και η αγαπημενη ηθοποιος και μοντέλο Marilyn Monroe.
Περα απο την εκπαίδευση του σε διάφορες πολεμικές τέχνες, ήταν άριστος σκοπευτής, ενω αναφερει πως ηταν εξοικειωμενος και με πιο αντισυμβατικες μεθοδους οπως τα δηλητηρια και τα εκρηκτικά.
Τα περισσοτερα απο τα θυματα του ηταν πολιτικοι ακτιβιστές, δημοσιογραφοι και συνδικαλιστες, ομως ομολογεί οτι δολοφονησε επιστημονες και καλλιτεχνες οι ιδεες των οποιων αποτελουσαν απειλη για την κυβέρνηση.
Όπως ο ιδιος αναφέρει, η Marilyn Monroe ηταν μοναδικη αναμεσα στα θυματα του και αυτο γιατι ηταν η μονη γυναικα στη λιστα του! Δε μετανιωνει ομως γιατι «ειχε καταστει απειλητικη για την ασφαλεια της χωρας» και επρεπε να βγει απο τη μεση.

marilyn
«Ειχαμε αποδειξεις οτι η Marilyn Monroe οχι μονο ειχε κοιμηθει με τον Kennedy, αλλα ακομα και με τον Fidel Castro» λεει ο Hodges. «Ο ανωτερος μου, Jimmy Hayworth, μου ειπε οτι ηταν αναγκαιο να πεθανει ομως επρεπε να φανει σαν αυτοκτονια η υπερβολικη δοση. Δεν ειχα σκοτωσει ποτε μου γυναικα μεχρι τοτε, αλλα υπακουσα στις εντολες του Το εκανα για την Αμερικη! Θα μπορουσε να αποκαλυψει στρατηγικες πληροφοριες στους κομμουνιστες και αυτο δε θα το επιτρεπαμε. Έπρεπε να πεθανει οποτε εκανα αυτο που επρεπε!»
Ο Hodges εχει τεθει υπο την επιβλεψη του FBI, οι οποιοι εχουν παρει πολυ σοβαρα την ομολογια και του και ερευνουν το θεμα.

Ετοιμοθάνατος πράκτορας της CIA ομολογεί ότι σκότωσε το σύμβολο του σεξ, την…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου