Tuesday, 23 April, 2024

ΗΠΑ: Αστέρι του TikTok σκοτώθηκε ακαριαία

Το αστέρι του TikTok, Rochelle Hager, πέθανε έπειτα από ένα φρικτό τροχαίο στο Maine. Η Hager,
η οποία δημοσίευε στην πλατφόρμα με το όνομα χρήστη @roeurboat3, οδηγούσε στο Farmington τη Δευτέρα όταν ένα δέντρο έπεσε στο αυτοκίνητό της. Η αστυνομία του Farmington ανέφερε στην εφημερίδα Portland Press Herald ότι ένα κλαδί από πεύκο έπεσε πάνω στο Ι.Χ. κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας και την σκότωσε αμέσως.

Η Brittanie Lynn Ritchie, που ήταν αρραβωνιασμένη με την Hager, σχολίασε: «Συνέβη πολύ γρήγορα». «Έχει ένα τηλέφωνο τοποθετημένο στον εξαερισμό του αυτοκινήτου. Άκουσα τον θόρυβο και μετά δεν υπήρχε τίποτα. Δεν είδε το δέντρο να έρχεται. Ήταν στιγμιαίο» τόνισε.
Η Ritchie και η «Roe», όπως την αποκαλούσε, θα παντρεύονταν μέσα στο 2021.

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε στις 16 Οκτωβρίου – είχαμε ήδη βρει τον χώρο και τον φωτογράφο και τα πάντα», πρόσθεσε η Ritchie. Το ζευγάρι δημοσίευε συχνά βίντεο για τη σχέση τους στο TikTok, όπου η Hager έχει περισσότερους από 130.000 οπαδούς και έχει συγκεντρώσει περίπου 1,2 εκατομμύρια likes.
Στο TikTok, η Ritchie έγραψε ένα συγκινητικό αφιέρωμα και ευχαρίστησε τους οπαδούς που «κρατούσαν τη μνήμη της [Hager] ζωντανή. «Δεν μπορώ να φάω ή να κοιμηθώ», έγραψε. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω βίντεο και να ευχηθώ να ήσουν εδώ μαζί μου #rip #myangel».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου