Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΗΠΑ: Παραλίγο μοιραίο τροχαίο, αλά Νταϊάνα για Χάρι και Μέγκαν!

ΗΠΑ: Παραλίγο μοιραίο τροχαίο αλά Νταϊάνα για Χάρι και Μέγκαν!

Σε μια «παραλίγο καταστροφική» καταδίωξη ενεπλάκησαν χθες βράδυ στο Μανχάταν των ΗΠΑ ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα, στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο τον κόσμο, «ξύπνησαν» χθες το βράδυ, όταν το «έκπτωτο» πριγκιπικό ζεύγος ενεπλάκη σε μία καταδίωξη από παπαράτσι, η οποία λίγο έλλειψε να έχει τραγική κατάληξη για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα Τετάρτη εκπρόσωπος του πρίγκιπα, οι δυο τους, μαζί και με τη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, επέβαιναν σε ένα ταξί, όταν έγιναν αντιληπτοί από τους παπαράτσι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια επεισοδιακή καταδίωξη, η οποία, μάλιστα, φέρεται να κράτησε πάνω από δύο ώρες!

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την αναχώρησή τους από το θέατρο Ziegfeld, όπου η Μαρκλ τιμήθηκε για το έργο της από την Gloria Steinem στα Women of Vision Awards. Φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τον Χάρι, τη Μέγκαν και τη μητέρα της να έχουν επιβιβαστεί σε ένα ταξί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν οι τρεις τους αναχώρησαν από την εκδήλωση, τους ακολούθησαν περίπου 12 παπαράτσι, με μία πηγή που επικαλείται το Page Six, να ισχυρίζεται ότι τέσσερις εξ αυτών άρχισαν να τους κυνηγούν, με τους ανθρώπους της ασφάλειάς τους να κάνουν οτιδήποτε για να τους χάσουν.

«Χθες το βράδυ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κυρία Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη αυτοκινήτου, στα χέρια ενός κυκλώματος εξαιρετικά επιθετικών παπαράτσι. Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλές σχεδόν συγκρούσεις, στις οποίες ενεπλάκησαν και άλλοι οδηγοί στο δρόμο, πεζοί και δύο αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης. Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, δεν πρέπει ποτέ να βαρύνει την ασφάλεια κανενός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους στη δήλωσή του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου