Thursday, 25 April, 2024

Η Αντζελίνα Τζολί χωρίζει τον Μπραντ Πιτ! Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Σαν βόμβα έπεσε στη showbiz το έκτακτο δημοσίευμα του TMZ το οποίο υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ χωρίζουν μετά από 12 χρόνια σχέσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γνωστής ιστοσελίδας, η 41χρονη ηθοποιός ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2014, λόγω «λόγω ασυμβίβαστων διαφορών» μεταξύ τους. Όπως καταλαβαίνετε, πολλά sites αλλά και οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες του κόσμου,  όπως BBC και CNN μεταδίδουν με έκτακτη είδηση το θέμα, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως έγινε γνωστό, η Τζολί κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά του, ενώ δεν ζητά διατροφή από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ η χολιγουντιανή σταρ φέρεται να κατέθεσε τα χαρτιά της την Δευτέρα, ενώ έχει χωρίσει με τον Μπραντ Πιτ από τις 15 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται πως η δικηγόρος της είναι η Laura Wasser η οποία εκπροσώπησε και τον Τζόνι Ντεπ στο πολύκροτο διαζύγιό του με την Άμπερ Χέρντ.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσαν στο TMZ ότι η απόφαση της Τζολί να χωρίσει τον Μπραντ Πιτ έχει να κάνει με την ανατροφή των παιδιών. «Ήταν ενοχλημένη με τις μεθόδους του» φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν και πολλές φορές δημοσιεύματα υποστήριζαν πως το ζευγάρι περνούσε κρίση στο γάμο του εξαιτίας τρίτων προσώπων, οι ίδιες πηγές τονίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Η τελευταία φορά που οι δυο τους εθεάθησαν μαζί ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” στο West Hollywood να απολαμβάνουν το πρωινό τους μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, Vivienne και Knox.

Όσο για την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση; Ήταν πέρσι τον Νοέμβριο για το promotion της ταινίας τους “By the Sea”.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για την Αντζελίνα Τζολί η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Johnny Lee Miller και τον Billy Bob Thornton, ενώ το δεύτερο για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος χώρισε με την Τζένιφερ Άνιστον το 2005, την οποία μάλιστα απάτησε με την Αντζελίνα!

H ΠΡΩΤΗ δήλωση του Πιτ για το διαζύγιο: «Λυπάμαι πολύ, αλλά σημασία έχει το καλό των παιδιών μας»

Φωτιά έχουν πάρει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την είδηση «βόμβα» ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί χωρίζουν μετά από 12 χρόνια σχέσης! Και εκεί που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί «μουδιασμένος» το θέμα, έρχεται η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Πιτ!

Ο 52χρονος ηθοποιός έκανε την πρώτη δήλωσή του, έπειτα από την κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Τζολί. «Με λυπεί πολύ αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι το καλό των παιδιών μας. Ζητώ ευγενικά από τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που αξίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο Μπραντ στο People.

«Το διαζύγιο είναι το απόλυτο σοκ», ανέφερε στο περιοδικό πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Έχουν περάσει τον περισσότερο καιρό χωριστά φέτος, παρόλα αυτά όμως είναι σοκ. Μόλις γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Κάποιες φορές, συγκρούονταν για θέματα που αφορούσαν την ανατροφή των παιδιών τους, σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Πάντα είχαν διαφωνίες σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία των παιδιών», είπε η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Πιτ ήταν πάντα πιο αυστηρός, καθώς ήθελε να τα έξι τους παιδιά να ακολουθούν κανόνες.

«Κάποιες φορές εκνευριζόταν και φώναζε στα παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια πηγή του People και πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα είχε πιο χαλαρή αντιμετώπιση σε ό,τι αφορά τα παιδιά. Σίγουρα ποτέ δεν φωνάζει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου