Friday, 19 April, 2024

Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ούστα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η τελευταία του σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, 6 χρόνια από τον θάνατο του
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι ένας άνθρωπος που της λείπει πολύ και πως από αυτόν έχει να θυμάται πολύ έντονες στιγμές.
«Η αίσθηση είναι μια γλυκιά νοσταλγία. Αυτός ο άνθρωπος λείπει, πως είναι δυνατόν να μη λείπει; Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αγαπήσαμε, περάσαμε κάποια πράγματα μαζί του, ευχάριστα, δυσάρεστα, ήταν στη ζωή μας πολύ έντονα μας λείπει. Και σε μένα λείπει» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.
Κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν ένας ώριμος άνδρας με ψυχή έφηβου. Είχε μια αθωότητα που σε κέρδιζε. Πάντα είχες να πεις κάτι με τον Σάκη. Θα γέλαγες, θα έκλαιγες… Ήταν πολύ γεμάτη η ζωή. Κρατάω τρία πολύ ωραία χρόνια και άλλα τρία πιο πριν που τον ήξερα και ήμασταν φίλοι. Κρατάω πολλή αγάπη, θαυμασμό και τώρα μια νοσταλγία. Ήταν ένας άνθρωπος που ο κόσμος αξίζει να τον θυμάται για να συνεχίσει να υπάρχει».
Η προσωπική ζωή του Σάκη Μπουλά: Οι γάμοι, τα διαζύγια, το παιδί που δεν έκανε ποτέ, η σύντροφός που ήταν στο πλευρό μέχρι το τέλος και οι φίλοι του
Η προσωπική ζωή του Σάκη Μπουλά τα είχε όλα! Δύο γάμους αλλά και δύο διαζύγια, για τα οποία ο ηθοποιός είχε αναλάβει όλη την ευθύνη, λέγοντας σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Μόνο εγώ έφταιγα, γιατί δεν κάνω για γάμους και οικογένειες. Είμαι γεννημένος εργένης. Μπορεί και να είναι και δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια μου».
Ο Σάκης Μπουλάς δεν είχε αποκτήσει παιδιά και ο λόγος; «Ούτε παιδί, ούτε σκυλί ήθελα να κάνω, γιατί είμαι πολύ αγχωτικός. Δένομαι πολύ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ σωστά. Το ότι δεν έκανα ένα παιδί, ήταν θέμα άγχους και ευθύνης. Θα ήταν η μοναδική μου έννοια κάθε μέρα. Θα ήμουν καταπιεστικός γονιός».
Ο θάνατός του γνωστού κωμικού και τραγουδοποιού -που έφυγε από τη ζωή το πρωί της 21ης Φεβρουαρίου από καρκίνο στα 60 του χρόνια -γέννησε με θλίψη και πόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο και παρόλο που τα αγαπημένα του πρόσωπα πίστευαν σε ένα θαύμα και ήλπιζαν να τα καταφέρει, εκείνος έκλεισε για πάντα τα μάτια του.
Παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασε, ο Σάκης Μπουλάς είχε το τελευταίο διάστημα συνεχώς στο πλευρό του την σύντροφό του Αλεξάνδρα Ούστα που του έδινε κουράγιο και τον έκανε να χαμογελά.


Η γνωριμία του Σάκη Μπουλά με την Αλεξάνδρα Ούστα
Η Αλεξάνδρα με τον Σάκη γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του σήριαλ “Ο Τζίτζικας και ο μέρμηγκας” το 2007, όπου πρωταγωνιστούσαν. Στην αρχή έκαναν πολύ στενή παρέα και ανέπτυξαν μια φιλία που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του σίριαλ, στην πορεία όμως, χάθηκαν και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους, μέχρι να ξαναβρεθούν. Άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον συνήθιζαν να λένε “με την Αλεξάνδρα ο Μπουλάς είναι πολύ ερωτευμένος”, παρόλο που το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους στη σχέση του.
«Εξαρτάται ποιον έχεις απέναντι σου. Αν είναι ένας άνθρωπος απενοχοποιημένος και χωρίς κόμπλεξ, δεν υπάρχει πρόβλημα», έλεγε η Αλεξάνδρα για τη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε.
Η Αλεξάνδρα Ούστα εμφανίστηκε στην τηλεόραση το 2000, οπότε και πήρε μέρος στα καλλιστεία, κερδίζοντας τον τίτλο της Β΄Σταρ Ελλας, ενώ έγινε ευρέως γνωστή ως η τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο επιτυχημένο σήριαλ της περιόδου 2004 – 2007 «Η Ώρα Η Καλή».
Η στήριξη από τους φίλους και συναδέλφους του
Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός είχε την χαρά να έχει στο πλευρό του ως την τελευταία στιγμή, ανθρώπους που τον αγαπούσαν και έκαναν τα πάντα για να είναι χαρούμενος. Ακόμη και τις τελευταίες μέρες, που η υγεία του είχε επιβαρυνθεί, όλοι προσπαθούσαν να είναι κοντά του. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν ένας από τα πιο κοντινά του πρόσωπα με τον οποίο συνεργάζεται από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δυο μέρες πριν το θάνατό του, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε δηλώσει: “Με τον Σάκη έχουμε συμβιώσει, πιο πολύ έχω ζήσει με τον Σάκη παρά με τον αδελφό μου, τον Αντώνη. Έγινε αδελφική η σχέση μας. Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα πριν από 40 χρόνια που φαίνεται αστείο που το λέω!
govastileto.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου