Saturday, 20 April, 2024

Η νέα σύντροφος του Πικέ τον απάτησε με πασίγνωστο προπονητή

Τέλος δε φαίνεται να έχουν τα προβλήματα για τον Ζεράρ Πικέ, καθώς μετά τον καβγά με τους θαυμαστές της πρώην συντρόφου του, Σακίρα

τους οποίους χαρακτήρισε «μηδενικά», τώρα έχει χάσει και τον ύπνο του με δημοσιεύματα για την Κλάρα Κία.

Πιο συγκεκριμένα, η καταλανική «Sport» και η El Comercio αναφέρουν πως η νέα σύντροφος του ποδοσφαιριστή τον έχει απατήσει και μάλιστα με τον «εχθρό» του που δεν είναι άλλος από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Η Κλάρα Κία λέγεται ότι πρόδωσε τον Πικέ για να πάρει εκδίκηση, αφού κι εκείνος είχε παράλληλη σχέση με μία δικηγόρο! Οι σχέσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Πικέ ποτέ δεν ήταν καλές, αν και ο Πεπ είχε κατακτήσει το Champions League έχοντας ως βασικό του στόπερ τον πρώην σύντροφο της Σακίρα.

Ο Πικέ είχε παραδεχτεί δημοσίως πως όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα ερχόταν συχνά σε ρήξη με τον πρώην πλέον προπονητή και καβγάδιζαν έντονα.

Ένας από τους λόγους της κόντρας τους ήταν τα… γλέντια του Πικέ τα βράδια, κάτι που έκανε έξαλλο-και όχι άδικα- τον Γκουαρδιόλα.

Την ίδια στιγμή ακόμα ένα δημοσίευμα, αυτή τη φορά της El Nacional, έρχεται να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά. Αναφέρει ότι ο λόγος που ο Πικέ επέλεξε την Κλάρα Κία, αντί της Σακίρα, είναι η φιλοσοφία της για τις σχέσεις. Το μοντέλο είναι πολυγαμικό, έχει μία πιο φιλελεύθερη άποψη για τη ζωή, κάτι που ευχαριστεί -και βολεύει- τον άτακτο ποδοσφαιριστή.

Σε λογαριασμό στο Instagram μάλιστα που ονομάζεται «The Poly Spot», η Κία, αναφέρει τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων.

«Μην σε ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος»

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την πλευρά του είχε κάνει λόγο για την ανάγκη για μια πιο γενναία και πιο ανοιχτόμυαλη γενιά, δείχνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το «τι θα πει ο κόσμος».

«Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που ψάχνουν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Σε τι είδους κόσμο ζούμε; Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν» υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός. «Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δε συμφωνούν, δε με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να βρουν ελαττώματα σε σένα. Αν είσαι επιτυχημένος, είναι επειδή έχεις πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου» πρόσθεσε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου