Friday, 29 March, 2024

Η συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ για τη μπουνιά στα Όσκαρ

Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε συγγνώμη για το χαστούκι του Κρις Ροκ στην τελετή των Όσκαρ την Κυριακή το βράδυ, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη» και νιώθει «ντροπιασμένος», αναφέρει η Daily Mail. 

Ο 53χρονος σε ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι «ντράπηκε» με τις πράξεις του, οι οποίες συγκλόνισαν τους παρευρισκόμενους, τους παραγωγούς και τους τηλεθεατές της τελετής.

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική», σημείωσε.

«Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζάντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά».  «Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις. Ήμουν εκτός γραμμής και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν ενδεικτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην προσπάθειά του να απολογηθεί. Στη συνέχεια ο Smith ζήτησε συγγνώμη και από τους διοργανωτές και τους παραγωγούς του σόου.

Ο Ροκ δεν έχει απαντήσει στη συγγνώμη του Σμιθ, ούτε σχολίασε το περιστατικό της Κυριακής το βράδυ. Ο Smith απηύθυνε επίσης τη συγγνώμη του στην οικογένεια της Venus και της Serena Williams.

Πηγή: Daily Mail

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου