Friday, 29 March, 2024

Η σύντροφος του Kuzma έστειλε αεροπλάνο στην «φούσκα» για τα γενέθλιά του!

Η Winnie Harlow έκανε μια πολύ γλυκιά κίνηση για τα γενέθλια του Kyle Kuzma, ο οποίος δεν μπορούσε να βγει από την «Disney World».

Το γνωστό supermodel και πρώτο μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret είναι μαζί με τον forward των Lakers εδώ και λίγους μήνες και είναι full in love!
Τώρα, όμως, ο ένας είναι μακριά από το άλλον, αφού ο «Kuzmania» είναι μέσα στην «φούσκα» που έχει δημιουργήσει το ΝΒΑ για την επανέναρξη της σεζόν. Έτσι, η Winnie Harlow έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να τού κάνει δώρο, χωρίς να τον δει.
Γι’ αυτό κι έστειλε ένα αεροπλάνο, το οποίο «έσερνε» ένα πανό στο πίσω μέρος που έλεγε «Χρόνια πολλά βασιλιά Κουζ. Σ’ αγαπώ, Γουίνι!».


Επίσης, ανέβασε στο προφίλ της στο instagram τρυφερές φωτογραφίες

(σε post και stories), αναφέροντας:
«Χρόνια πολλά Κάιλ. Είμαι ευλογημένη που ξέρω την όμορφη καρδιά και ψυχή σου. Ατελείωτες ώρες καραντίνας με FaceTime και τώρα είμαι εθισμένη. Σ’ ευχαριστώ που με βοήθησες να βγω από την ζώνη ασφαλείας μου, μετά με έκανες να νιώσω άνετα έξω από αυτή. Σ’ ευχαριστώ που με κάνεις να χαμογελάω κάθε μέρα, σκουπίζοντας τα δάκρυά μου και πιέζοντας με να δίνω το καλύτερο. Σ’ ευχαριστώ για την ενέργειά σου βασιλιά. Σ’ αγαπώ».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου