Thursday, 28 March, 2024

Η Χριστίνα Ψάλτη γνώριζε εξαρχής την κρισιμότητα της κατάστασης του Στάθη…

Πηγή της δύναμης της δεν ήταν άλλη από την πίστη της στον Θεό, ο οποίος πριν λίγα χρόνια ήταν Εκείνος που βοήθησε τον σύζυγο της να ξεπεράσει το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Θέλοντας μάλιστα και αυτή τη φορά να δει τον Στάθη της να βγαίνει ξανά νικητής πριν μερικές ήμερες στράφηκε στην πίστη της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Χάι έφυγε για λίγο από το νοσοκομείο, αφήνοντας τον ηθοποιό με την πρώτη του σύζυγο Κάτια, την κόρη τους Μαίρη και τον αδελφό του Γιάννη Ρώτα και πήγε στο εκκλησάκι της γειτονιάς της. Ο λόγος αυτής της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από το να κάνει υπό άκρα μυστικότητα τάμα στην Παναγία. «Έκανε τάμα στην Παναγία πως αν ο Στάθης γίνει καλά το ερχόμενο καλοκαίρι εκείνη θα πάει στην Τήνο και θα ανάψει δέκα λαμπάδες», αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Αν και δεν θέλησε να γίνει αντιληπτή, όσοι την αναγνώρισαν έκαναν λόγο για μια γυναίκα που πίσω από τα μαύρα γυαλιά που φορούσε έκρυβε όλον τον πόνο και την αγωνία της. «Δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με το χαμογελαστό κορίτσι που όλοι έχουμε συνηθίσει», αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό. Αδιαφορώντας για τους λιγοστούς ανθρώπους που βρισκόντουσαν στον ναό, η Χριστίνα αφού άναψε ένα κερί, γονάτισε και μπροστά από την εικόνα της Παναγίας προσευχήθηκε ο άντρας της να γίνει καλά. Στη συνέχεια, ο ιερέας της εκκλησίας, βλέποντας την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τα μάτια της πρησμένα από το κλάμα, συνομίλησε μαζί της προσπαθώντας να της δώσει δύναμη και κουράγιο.

Μετά από μια ώρα περίπου η Χριστίνα έφυγε από την εκκλησία, συνειδητοποιώντας πως κάθε δοκιμασία έρχεται στην ζωή για κάποιον λόγο. Αυτό ωστόσο που προκάλεσε σε όλους έντονη συγκίνηση είναι η πίστη και η αφοσίωση της στο πρόσωπο του ηθοποιού.

Stroumfaki.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου