Tuesday, 23 April, 2024

Η “χυλόπιτα” του Ρέμου που πλήγωσε τη Ρούλα και ο… Παντελίδης!

Τη Ρούλα Κορομηλά και τον Αντώνη Ρέμο τούς συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων. Άλλωστε, ο τραγουδιστής είχε κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο “Μπράβο” της Ρούλας, ενώ εκείνη τον είχε στηρίξει στα πρώτα του βήματα.

Ωστόσο, μία “χυλόπιτα” του Ρέμου στη φίλη του φέρεται την πλήγωσε τα μάλα, διότι σου λέει δεν περίμενε εκείνος να της αρνηθεί τη βοήθεια. Πρόσεξε πώς έχουν τα πράγματα, όπως τα αποκαλύπτει το περιοδικό Λοιπόν. Και πώς εμπλέκεται σε αυτό ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρούλα σε λίγες μέρες από τωρα θα κάνει πρεμιέρα στο epsilon με το νέο της show. Και ζήτησε από το Ρέμο να είναι ο πρώτος της λαμπερός καλεσμένος. Εξάλλου, όλοι στην πρεμιέρα τους κοιτάνε να φέρουν ένα δυνατό όνομα.

Έλα, όμως, που η Ρούλα έπεσε πάνω στο βροντερό “όχι” του τραγουδιστή. Όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια πρότεινε στο φίλο της να είναι καλεσμένος στο νέο της show και μάλιστα, να κάνουν κι ένα αφιέρωμα στον Παντελίδη, όπου ο Ρέμος θα πει κάποια από τα τραγούδια του.

Αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική, αφού όπως της εξήγησε, δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση, αφού ο χαμός του φίλου του είναι πολύ πρόσφατος. Μάλιστα, σου λέει το Λοιπόν, δεν της άφησε καν περιθώρια συζήτησης, κάτι που την πλήγωσε τα μάλα.

womenonly.gr

Η “χυλόπιτα” του Ρέμου που πλήγωσε τη Ρούλα και ο… Παντελίδης!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου