Saturday, 20 April, 2024

Η Beyoncé δωρίζει 500.000 δολάρια σε οικογένειες που έπληξε η πανδημία

Αφού βοήθησε τις μικρές επιχειρήσεις με δωρεά 2,5 εκατ. δολαρίων και παρέχοντας νερό, τρόφιμα, προμήθειες

test covid και υποστήριξη ψυχικής υγείας σε κοινότητες που έχουν πληγεί από την πανδημία, η Beyoncé στρέφει την προσοχή της στην έξωση και την κρίση στέγασης. Σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε χθες, η Beyoncé και το ίδρυμα BeyGOOD δωρίζουν 500.000 $ σε οικογένειες που θα μπορούσαν να εκδιωχθούν μετά τη λήξη του μορατόριουμ (αναστολή δικαστικών πράξεων) σε όλη τη χώρα.
“Η δεύτερη φάση του BeyGOOD Impact Fund θα βοηθήσει τώρα εκείνους που πλήττονται από τη στεγαστική κρίση”, αναφέρει η δήλωση του οργανισμού. “Το μορατόριουμ στέγασης πρόκειται να λήξει στις 26 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό ενυπόθηκων δανείων και την έξωση από ενοίκια. Πολλές οικογένειες επηρεάζονται, λόγω της πανδημίας, [η οποία] είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια θέσεων εργασίας, την ασθένεια και τη συνολική ύφεση της οικονομίας.”
«Όταν ήρθαμε αντιμέτωποι με την πανδημία, η BeyGOOD δημιούργησε ένα σχέδιο για να κάνει τη διαφορά», πρόσθεσε ο οργανισμός. «Βοηθήσαμε οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα που παρείχαν στους ανθρώπους βασικές ανάγκες όπως τροφή, νερό, οικιακές προμήθειες και δοκιμές COVID. Παρέχουμε επίσης υποστήριξη ψυχικής υγείας».
Συγκεκριμένα, οι οικογένειες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για 5.000 $ επιχορηγήσεις από τις 7 Ιανουαρίου. Ένας άλλος γύρος επιδοτήσεων θα ανοίξει τον Φεβρουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη περισσότερες οικογένειες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για βοήθεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου