Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Χειμωνάς: Ψευτοταξική κλάψα των Ελλήνων, προς όσους πήγαν Ντουμπάι!

Ο… απερίγραπτος, για πολλούς, συγγραφέας, Θανάσης Χειμωνάς, που έχει υποστηρίξει σθεναρά και άλλες περιπτώσεις με αναρτήσεις του

μας τα… χώνει εμάς του Έλληνες, που καθόμαστε “σπιτάκι” μας! Διαβάστε την ανάρτηση του:
“…Και αφήστε την ψευτοταξική κλάψα. Ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν περάσατε την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι (ή κάπου σαν το Ντουμπάι) αλλά στα σπιτάκια σας μπροστά στην τηλεόραση δεν είναι οικονομικός. Ακόμα και αν εμφανιζόταν κάποιος και σας χάριζε μια εβδομάδα με όλα πληρωμένα στο Ντουμπάι, την Ταϊβάν, τη Σουηδία ή οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη χώρα εσείς θα απαντούσατε όχι. Γιατί θα φοβόσασταν. Εδώ φοβηθήκατε να πάτε κάπου να αλλάξετε χρόνο. Κάποιοι (λίγοι δυστυχώς) επέλεξαν να ζήσουν. Εσείς επιλέξατε να θυσιάσετε τα πάντα για να προστατέψετε τη θλιβερή ζωούλα σας, ήτοι να δουλεύετε από το πρωί ως το βράδυ και μετά να “καίγεστε” μπροστά στο Νέτφλιξ. Μην παραπονιέστε λοιπόν για το ότι τη στιγμή που κάποιοι έπιναν, χόρευαν και πηδιό..υσαν εσείς ανεβάζατε στα σόσιαλ μίντια βιντεάκια με πυροτεχνήματα και θερμές ευχαριστίες στον Άγνωστο Ιατρό για το γεγονός ότι δεν πεθάνατε μέσα στο 2020. Επιλογή σας ήταν”… και μία ακόμη παλαιότερη ανάρτηση του, για να καταλάβουν και όσοι δεν γνωρίζουν περί ποίου πρόκειται…
Πέτσας για τους ‘γλετζέδες’ του Ντουμπάι: Θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν, οι περιορισμοί είναι για όλους
Για τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις εικόνες Ελλήνων να περάσουν τις ημέρες των εορτών σε χώρες του εξωτερικού όπου δεν ισχύουν αυστηρά μέρα, ρωτήθηκε ο Στέλιος Πέτσας, με αφορμή το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Ντουμπάι, παρουσία δεκάδων Ελλήνων.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: “Έχουμε πει πριν από τα Χριστούγεννα, όταν αυστηροποιήσαμε τα μέτρα, ότι όποιος θα έρχεται από το εξωτερικό θα υποβάλλεται όχι μόνο στο PCR test 72 ωρών πριν έρθει, αλλά και σε rapid test στο αεροδρόμιο και θα μπαίνει και σε καραντίνα. Και αυτό το κάναμε όχι για να αποτρέψουμε τους Έλληνες φοιτητές που θα έρχονταν από το εξωτερικό αλλά κυρίως τους Έλληνες, που επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχοβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό”
Όπως πρόσθεσε: “Επομένως η καραντίνα δεν είναι κάτι καινούργιο και θα μπουν σε καραντίνα όσοι επιστρέψουν. Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, είναι για όλους”.
Το πρωτοχρονιάτικο πάρτι
Η κοσμική Αθήνα και οι Έλληνες σελέμπριτι βρήκαν τρόπο να περάσουν και φέτος όπως κάθε άλλη χρονιά, σε χλιδάτα μαγαζιά με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι. Αν και χρειάστηκε να… μεταναστεύσουν στο εξωτικό Ντουμπάι!
Η αραβική χώρα θεωρείται covid free, παρότι καθημερινά ανακοινώνει πάνω από 1.500 νέα κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο δεν ισχύουν τα μέτρα lockdown, τα μαγαζιά εστίασης λειτουργούν και τα πάρτι τις γιορτινές μέρες χτύπησαν “κόκκινο”.
Πολλοί γνωστοί και επιφανείς Αθηναίοι και όχι μόνο ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να αλλάξουν εκεί τον χρόνο διασκεδάζοντας, ανεβάζονται μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα social media.
Οι περισσότεροι επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai, “αδελφάκι” του Nammos της Μυκόνου, ένα πολυτελές, χλιδάτο και πανάκριβο club restaurant, για το ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου