Thursday, 25 April, 2024

Ιωάννα Τούνη: Ξεσήκωσε με τη δήλωση: «Οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ»

Τουλάχιστον άστοχη, αν όχι και προσβλητική, μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση που έκανε η Ιωάννα Τούνη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα

On time και τη Σάσα Σταμάτη αναφορικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας.
Η γνωστή influencer σχολιάζοντας το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, είπε: «Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις», είπε και συμπλήρωσε: «Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».
Αυτή η δήλωσή της προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων… και μην ξεχνάμε ότι τα 800 ευρώ είναι επί της ουσίας για δύο μήνες και πλέον, εφόσον θα δοθούν μετά τις 20 Δεκεμβρίου για όσους είναι σε αναστολή και όχι μηνιαία, οπότε χάνουν και δεν κερδίζουν!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά τα αρνητικά σχόλια στο Instagram σχετικά με τη δήλωση αυτή, απάντησε:
«Το εάν είσαι τεμπέλης η όχι, το ξέρεις καλύτερα και δεν είμαι εγώ εδώ να το κρίνω. Αστείος δεν είσαι σίγουρα πάντως. Τα επιδόματα που δίνονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική οικονομία της χώρας, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι επιπτώσεις θα φανούν πολύ σύντομα σε όλους & δυστυχώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Παράλληλα υπάρχουν κάποιοι φυγόπονοι που χαίρονται με την κατάσταση και ελπίζουν να κρατήσει πολλούς μήνες ακόμη η καραντίνα, καθώς αράζουν στον καναπέ επι πληρωμή & δεν χρειάζεται να δουλέψουν. Σε αυτούς και αναφέρθηκα, αλλά θέλει βασικό iq για να καταλάβεις βασικά πράγματα».
Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσους την κατέκριναν εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από instastories όπου αρχικά ανέφερε, «Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές» και στη συνέχεια δημοσίευσε τη δήλωσή της καθώς και πολλά από τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε εξαιτίας αυτής…

από e-daily.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου