Saturday, 20 April, 2024

Ιωάννα Τούνη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον άντρα στο ροζ βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον άντρα στο ροζ βίντεο
Με ένα βίντεο μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μεταξύ άλλων μίλησε για τον άντρα με τον οποίο είχε έρθει σε επαφή και αποκάλυψε ότι δούλευαν μαζί και ότι έχουν κοινούς φίλους.
«Θα σας μιλήσω για κάτι που βασικά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου. Είναι κάτι που προσπαθώ να ξεχάσω, να θάψω, να εξαφανίσω εδώ και τρία χρόνια. Ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό, δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο και καθόλου εύκολο. Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη, κάποιοι το έχετε δει, κάποιοι το έχετε ακούσει. Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ένα ροζ βιντεάκι στο οποίο προφανώς πρωταγωνιστώ. Ο λόγος που κάθομαι και το συζητάω μαζί σας όλο αυτό είναι γιατί νιώθω ένα βάρος μέσα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είναι κάτι πολύ άσχημο για οποιονδήποτε άνθρωπο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, παρά τη θέλησή του, χωρίς να έχει γνώση σε αυτό το πράγμα. Είναι κάτι που πολλοί απεύχονται αλλά μπορεί να συμβεί στον καθένα και στην καθεμία. Στην προκειμένη η καθεμία είμαι εγώ.

Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party, υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Να μην πολυλογώ και πλατειάζω, είναι πολύ στενάχωρο το ότι άνθρωποι που νομίζεις ότι γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι, μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο πάρα τη θέλησή σου, ενώ βλέπουν σε τι κατάσταση είσαι και να το χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν από αυτό, να δειχθούν. Δεν ξέρω ακόμα και να βγάλουνε χρήματα, δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Όπως και να έχει είναι άσχημο γιατί το παιδί αυτό, με το οποίο συνευρίσκομαι στο βιντεάκι το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιδί που γνωρίζω από τα 18 μου. Συνεργαζόμουν, δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και μάλιστα ήμασταν μια παρέα και εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω τι με στενοχωρεί και τι με θλίβει περισσότερο…», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου