Thursday, 28 March, 2024

Κάμερον Μπόις: Ο νεαρός ηθοποιός που πέθανε σε ηλικία 20 ετών

Από «χρόνια ιατρική κατάσταση» «έφυγε» στον ύπνο του ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές του Disney Channel
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 20 ετών, άφησε ο ηθοποιός Κάμερον Μπόις (Cameron Boyce), ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές του Disney Channel. Εκπρόσωπος του καναλιού της Disney, ο οποίος ενημερώθηκε από την οικογένεια του άτυχου ηθοποιού, επιβεβαίωσε το θάνατο στο CNN. Δεν υπήρχαν ωστόσο πληροφορίες σχετικά με την αιτία θανάτου του.
Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τους γονείς του. Πέθανε στον ύπνο του ύστερα από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν μετά από χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση ενός χρόνιου προβλήματος υγείας.
Την τραγική είδηση ανακοίνωσε μέλος της οικογένειας του ηθοποιού. «Ο κόσμος έχασε ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, αλλά το πνεύμα του θα ζει μέσα από τις σκέψεις όσων των γνώρισαν και τον αγάπησαν» τόνισε συγγενής του Κάμερον Μπόις. Ο ηθοποιός είχε παίξει στην κωμωδία «Grown Ups» του 2010, όπου υποδύθηκε τον γιο του Άνταμ Σάντλερ (Adam Sandler) και της Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου