Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Αργυρό: Δίνει την αμοιβή του από δύο συναυλίες στους πυρόπληκτους

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός προκειμένου να στηρίξει τους πυρόπληκτους, οι οποίοι βιώνουν δραματικές στιγμές

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι μέρος των εσόδων και μέρος της αμοιβής του από δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού:
«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.
Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.
Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση “Nava Seaside” θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία.
Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου