Thursday, 25 April, 2024

«Κλείδωσα το τέρας μέσα μου και ήμασταν ευτυχισμένοι». Τα μηνύματα που έστελνε ο Ντεπ για την Χερντ

Οι δικηγόροι της πρώην συζύγου του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, αντεξέτασαν σήμερα τον πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής στο πλαίσιο της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση

σε βάρος της, παρουσιάζοντας στο δικαστήριο γραπτά μηνύματα στα οποία ο Ντεπ αναφερόταν σε ένα «τέρας» μέσα του, το οποίο είχε υπό έλεγχο.

Ο 58χρονος Ντεπ έχει μηνύσει την 35χρονη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε ένα δικαστήριο της Βιρτζίνιας, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Εκείνος υποστηρίζει ότι η Χερντ ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Στο πλαίσιο της αντεξέτασης του Ντεπ, οι δικηγόροι της Χερντ ανέγνωσαν σειρά sms που ο Ντεπ έστειλε το 2015, κοντά στην αρχή του γάμου τους, ο οποίος διήρκησε σχεδόν 2 χρόνια.

«Ήμασταν τέλειοι. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να διώξω το τέρας και να το κλειδώσω μακριά, ήμασταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», έγραψε σε έναν πρώην φύλακα. «Η Άμπερ κι εγώ ήμασταν απολύτως τέλειοι.. Είχα κλειδώσει το τέρας μου μακριά σε ένα κλουβί βαθιά μέσα μου και αυτό είχε αποτέλεσμα», λέει ο Ντεπ σε έναν από τους γιατρούς του.

Ο Τζόνι Ντεπ είπε πως η Άμπερ Χερντ χρησιμοποιούσε τη λέξη «τέρας» για να τον περιγράψει, όταν πίστευε πως έκανε χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ, αν και, όπως επισήμανε, η αντίληψή της δεν ήταν πάντα ακριβής. Σε άλλα γραπτά μηνύματα σε φίλους ή συνεργάτες, ο ηθοποιός αναφερόταν στην Χερντ χρησιμοποιώντας άκρως υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Γράφοντας στον ηθοποιό Πολ Μπέτανι το 2013, ανέφερε «Ας την πνίξουμε προτού την κάψουμε».

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τη Χερντ σε ένα μήνυμα το 2014, λέγοντας πως είναι «αγροίκος» και «το παρατράβηξε». Χθες, ο διάσημος πρωταγωνιστής είπε στους ενόρκους ότι η Χερντ θα του «επιτίθετο» με ένα χαστούκι ή μια σπρωξιά. Κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού τους, η πρώην σύζυγός του τού πέταξε ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά σε ένα από δάκτυλά του, σύμφωνα με τον ίδιο. Επιπλέον, όπως κατέθεσε, η Χερντ τον γρονθοκοπούσε επανειλημμένα.

Πηγή: skai.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου