Thursday, 28 March, 2024

Κώστας Ευριπιώτης: Επειγόντως στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και ο Κώστας Ευριπιώτης υποβλήθηκε σε φαρμακευτική αγωγή. Πλέον, η κατάσταση του είναι σταθερή, ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα.
Τον ηθοποιό μετέφερε σε δημόσιο νοσοκομείο ο σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου. Είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου.
Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου