Friday, 19 April, 2024

Λάμψη στο γάμο του Σαββίδη JR: Χρυσοί τρούλοι, υψηλοί προσκεκλημένοι και… dress code

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή «έριξε» το instagram στο γάμο του Σαββίδη

Λάμψη από Χόλιγουν έζησε το Πρόχωμα Χαλκιδικής, καθώς εκεί ενώθηκαν εις σάρκαν μίαν ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, με την εκλεκτή της καρδιάς του, τη Ρωσίδα καλλονή, Γιάννα Κουντιάκοβα. Η 22χρονη καλλονή νύφη έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα πριγκιπικό νυφικό συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

gamos2

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Πνεύματος, μια εκκλησία πιστό αντίγραφο του ναού που υπάρχει στο χωριό του, τη Σάντα Γεωργίας. Η μόνη διαφορά ανάμεσα στους δύο ναούς εντοπίζεται στους τρούλους. Στη Σάντα είναι από λαμαρίνα και στο Πρόχωμα χρυσοί!

savidis

Το παρών έδωσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ, όπως οι Kλάους, Τζιόλης, Χαρίσης, Χατζηισαΐας, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κουλούρης, Μυστακίδης, και πολλοί ακόμα επώνυμοι καλεσμένοι.

ivan

Από το χώρο της πολιτικής, μεταξύ των προσκεκλημένων, βρίσκονταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Εθνικής άμυνας, Πάνος Καμμένος, αλλά και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

kammenos

Ένας από τους όρους της οικογένειας για τους προσκεκλημένους είναι για τους άνδρες να φορούν παπιγιόν αντί γραβάτας, κάτι που κάνει ακόμη πιο επίσημη την ένδυση… Μετά την τελετή η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο επονομαζόμενο «παλατάκι», στο Κυβερνείο Θεσσαλονίκης.

Λάμψη στο γάμο του Σαββίδη JR: Χρυσοί τρούλοι, υψηλοί προσκεκλημένοι και… dress code

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου