Thursday, 28 March, 2024

Μέγκαν Μαρκλ: Η βίλα των 21 εκατ. που έβαλε στο μάτι

Τη νέα τους κατοικία στον Καναδά αναζητούν οι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, με την δούκισσα του Σάσεξ να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για ένα εντυπωσιακό, πολυτελές και παραθαλάσσιο ακίνητο.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι πέρασαν τις 6 εβδομάδες της άδειάς τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα σε μια έπαυλη αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων, με την δούκισσα του Σάσεξ να επιστρέφει αμέσως μετά την ανακοίνωση – βόμβα για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπου και ξεκίνησε αμέσως τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Το Σάββατο, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε την τελική απόφαση για το Megxit, ανακοινώνοντας πως αφαιρεί τους βασιλικούς τίτλους από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, ενώ παράλληλα τους ζητά να σταματήσουν να ασκούν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να επιστρέψουν τα χρήματα που ξόδεψαν για την ανακαίνιση της επίσημης κατοικίας τους, το Φρόγκμορ Κότατζ. Ο πρίγκιπας Χάρι, από την άλλη, σε χθεσινή του ομιλία, τόνισε πως δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα και πως θα επιθυμούσε να συνεχίσει να υπηρετεί την βασίλισσα Ελισάβετ και τονίζοντας πως δεν είχε άλλη επιλογή. Και μπορεί τα έσοδά τους να μειώνονται δραστικά προς το παρόν, ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδά τους, με το ζευγάρι να αναζητά ήδη το νέο του σπίτι, στον Καναδά. Σύμφωνα με την The Sun, η Μέγκαν Μαρκλ έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον της για ένα ακίνητο. Πρόκειται για μια πολυτελή έπαυλη 640 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες περιοχές του δυτικού Βανκούβερ και προσφέρει εκπληκτική θέα στον ωκεανό, αλλά και την μεγαλούπολη. Διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια στους 4 ορόφους με πελώρια παράθυρα που αξιοποιούν στο έπακρο τη θέση του ακινήτου δίπλα στην παραλία! Όσο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής-ζωτικής σημασίας για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ήταν κάτι που ζητούσαν ευθύς εξαρχής της σχέσης τους -είναι εγγυημένη από τις πύλες, τους περιποιημένους πελώριους φράχτες και τα ψηλά τείχη από την μεριά της παραλίας. Μια πηγή κτηματομεσιτικής εταιρείας στον Κανδά, δήλωσε: «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της γι’ αυτό το πανέμορφο σπίτι. Θα ήταν ιδανικό για εκείνη, τον Χάρι και τον μικρό Άρτσι. Η γειτονιά είναι γνωστή ως καταφύγιο των πλουσίων και έχει μια πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι πολύ χαρούμενοι εκεί και θα είναι ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες».

 

Πολυτελές και μοντέρνο, πολύ διαφορετικό από το Φρόγκμορ Κότατζ

Μια άλλη πηγή κτηματομεσιτικών με έδρα το Βανκούβερ, δήλωσε: «Το σπίτι είναι ένα πραγματικό κόσμημα στο Κιτσιλάνο – μία από τις πιο επιθυμητές γειτονιές στο Βανκούβερ. Η περιοχή είναι περιζήτητη από τους πολύ πλούσιους. Βρίσκεται κοντά στην παραλία Κιτσιλάνο, η οποία είναι ένα πολύ δημοφιλές μέρος όπου παραδίδονται ακόμη και μαθήματα γιόγκα στην παραλία το καλοκαίρι. Αλλά το καλύτερο από όλα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, είναι πως πρόκειται για ένα ήσυχο μέρος όπου οι ντόπιοι σέβονται ο ένας τον άλλον και εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους. Θα ταιριάξουν πολύ καλά σε αυτό το μέρος».

Η πολυτελής έπαυλη βρίσκεται σε μία περιοχή όπου μένουν πολλοί εκατομμυριούχοι

Το σπίτι είναι παραθαλάσσιο και παρέχει μοναδική θέα στην πόλη του Βανκούβερ

Τα πελώρια τζάμια που καλύπτουν όλο το ύψος της πρόσοψης, κάνουν τον χώρο να δείχνει ακόμη μεγαλύτερος ενώ προσφέρουν και μοναδική θέα στην θάλασσα

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου