Thursday, 25 April, 2024

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Νέα γκάφα – Τελικά ο “μυστικός γάμος” δεν έγινε

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Νέα γκάφα – Τελικά ο “μυστικός γάμος” δεν έγινε
Σίγουρα η συνέντευξη του πρίγκιπαΧάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, συζητήθηκε παγκοσμίως όσο καμία άλλη. Άλλη μια γκάφα όμως έρχεται να προστεθεί στη λίστα τους. Το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι ο μυστικός γάμος που η δούκισσα περιέγραψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έγινε ποτέ, σύμφωνα με την “The Daily Beast”.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε στην εφημερίδα ότι “το ζευγάρι αντάλλαξε προσωπικούς όρκους λίγες ημέρες πριν από τον επισημο, νόμιμο γάμο τους στις 19 Μαΐου. Η ανταλλαγή όρκων δεν συνιστά γάμο και αυτή η μυστική τελετή που περιέγραψε η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει νόμιμη βάση, όπως υποστήριξε μιλώντας στην Όπρα.
“Ξέρεις τρεις ημέρες πριν από τον γάμο μας, παντρευτήκαμε. Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Οι όρκοι που έχουν κορνιζάρει στο δωμάτιο μας, είναι από τους δυο μας στην αυλή του σπιτιού με τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πρώην ηθοποιός της σειράς Suits.

Η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε την άδεια γάμου του ζευγαριού, η οποία επιβεβαιώνει ότι η ημερομηνία του γάμου τους είναι 19 Μαΐου. Αν είχε όντως πραγματοποιηθεί γάμος τρεις ημέρες νωρίτερα, τότε η ημερομηνία που θα αναφερόταν θα ήταν 16 Μαΐου.

Οι θεωρίες, όπως αναφέρει η NY Post, ότι η 39χρονη παραποίησε λίγο την αλήθεια στα όσα αποκάλυψε στην εν λόγω συνέντευξη ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως.

Ένας αξιωματούχος της εκκλησίας σχολίασε ότι πάντα απαιτούνται δύο μάρτυρες για οποιονδήποτε γάμο, ώστε να είναι έγκυρος. Επίσης τόνισε ότι όλες οι τελετές πρέπει να γίνονται σε έναν “εγκεκριμένο χώρο πίστης”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου