Friday, 29 March, 2024

Διαζύγιο Μέγκαν-Χάρι «βλέπει» η ετεροθαλής αδερφή της Μαρκλ

Διαζύγιο Μέγκαν-Χάρι «βλέπει» η ετεροθαλής αδερφή της Μαρκλ: «Τίποτα στη συνέντευξη δεν ήταν ειλικρινές»!

«Εάν η δούκισσα του Σάσεξ δεν γίνει πιο ειλικρινής και το ζευγάρι δεν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου, τότε θα πάρουν διαζύγιο», δήλωσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν
«Απασφάλισε» για μία ακόμη φορά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, δηλώνοντας ότι, μετά τη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τρίζουν τα θεμέλια του γάμου τους. Η Σαμάνθα Μαρκλ υποστήριξε ότι ο γάμος της Μέγκαν και του Χάρι δεν ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πως πιθανότατα θα περάσουν το κατώφλι του δικηγόρου εκτός εάν η Δούκισσα του Σάσεξ γίνει πιο «ειλικρινής» και το ζεύγος παρακολουθήσει πολλές συνεδρίες από ειδικούς.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στον ιστότοπο TMZ, η Σαμάνθα υποστήριξε ότι, μετά την συνέντευξη- βόμβα στην «πάπισσα» της αμερικανικής TV, Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί ήδη να σκέφτεται το διαζύγιο λαμβάνοντας υπόψη τη ζημιά που είχε έχει κάνει η σύζυγός του στη βασιλική οικογένεια. «Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών», είπε η Σαμάνθα για τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα. «Πρέπει να έχει την αίσθηση: “Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα”», υποστηρίζει η Σαμάνθα αναφερόμενη στο τι μπορεί να σκέφτεται ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν.

«Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει…». «Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου