Thursday, 28 March, 2024

«Μένουμε Ασφαλείς»: Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του σποτ για την επιστροφή στα σχολεία

Από το «World party» και το «Nomads» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λέντζας πρωταγωνιστεί στη καμπάνια για την άρση των μέτρων σποτ με συμβουλές

και οδηγίες προς τους μαθητές για να μείνουν ασφαλείς και στο σχολείο
Ένα νέο βίντεο προβάλλεται εδώ και λίγες ώρες με αφορμή την επιστροφή των μαθητών του Γυμνασίου αλλά και των υπόλοιπων τάξεων του Λυκείου σήμερα στα σχολεία με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λέντζα.
Αύριο πολλοί μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο. Με κανόνες, με προσοχή και γνωρίζοντας πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Μένουμε ασφαλείς και στο σχολείο!
Ποιος είναι όμως ο 30χρονος πρωταγωνιστής του νέου σποτ;
Ο Γιώργος Λέντζας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το 2011 δούλεψε στην ταξιδιωτική εκπομπή «World party».
Μάλιστα, ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της, ήταν η τρομερή χημεία που είχαν μεταξύ τους. Τα πράγματα όμως πλέον έχουν αλλάξει και η παρέα αυτή έχει «σπάσει», καθώς με τον Σάκη Τανιμανίδη δεν διατηρούν πλέον επαφές.
Κάποια χρόνια αργότερα, το 2014-2015 σκηνοθέτησε την εκπομπή «Ντενεκές» με παρουσιαστή τον Δημήτρη Γαλανίδη που προβλήθηκε στο Μακεδονία TV.

Το 2017 βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή «Στο δρόμο» που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου οι δυο τους γύρισαν την Ελλάδα με ένα μεταχειρισμένο βαν.
Το 2018 μαζί με τον Σάββα Πούμπουρα παρουσίασε το «Nomads Μαδαγασκάρη» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και αργότερα παρουσίασε την εκπομπή «Football Stories» με τον Άγγελο Γιακουμίδη.
Ο νεαρός Γιώργος μάλιστα είχε απασχολήσει τον Τύπο και για την προσωπική του ζωή αφού η σχέση του με το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη φιλοξενήθηκε πολλές φορές σε περιοδικά και σάιτ με φωτογραφίας από κοινές τους εξόδους.
Protothema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου