Thursday, 28 March, 2024

Μήνυση από Kατερίνα Καινούργιου και Θέμη Γεωργαντά για το κύκλωμα κοκαΐνης

Το δρόμο της δικαιοσύνης επέλεξε και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούριου, μετά την εμπλοκή του προσώπου της στο κύκλωμα κοκαΐνης από ιστοσελίδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί, η παρουσιάστρια γνωστοποιεί ότι κινήθηκε νομικά κατά της ιστοσελίδας που δημοσίευσε φωτογραφία της σε θέμα για το κύκλωμα της κοκαΐνης, απαγορεύοντας ρητά από άλλα μέσα την ίδια πρακτική.
Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της με τον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο επίσης εμπλέκουν δημοσιεύματα.
Νωρίτερα, για το ίδιο δημοσίευμα είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται στο κύκλωμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου: «Η κα Καινούριου επιθυμεί με την παρούσα να ενημερώσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά σε βάρος της ιστοσελίδας www.makeleio.gr, λόγω παράνομης χρήσης από την ως άνω ιστοσελίδα φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ στο κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ. Συλλήψεις, ανακρίσεις και προφυλακίσεις. Η μισή κοσμική και πάμπλουτη Ελλάδα στα δίχτυα της Μαφίας των ναρκωτικών. Εμείς δεν βάζουμε την υπογραφή μας στη συνωμοσία της σιωπής και πράττουμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”. Παράλληλα, επιφυλασσόμενη παντός δικαιώματός της αιτείται με την παρούσα να απόσχετε από οποιαδήποτε χρήση της φωτογραφίας της σε ανάλογα δημοσιεύματα αναφερόμενα στο λεγόμενο κύκλωμα ναρκωτικών του Κολωνακίου, καθώς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η κα Καινούριου ουδεμία σχέση δεν έχει με τη συγκεκριμένη υπόθεση».
Δήλωση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για δημοσίευμα σχετικά με το κύκλωμα κόκας
Επιστολή έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι.
Όπως αναφέρεται σε αυτή:
Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.
Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου.
Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο του Φωτίου και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.
Ειδικότερα ουδεμία σχέση έχω τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου με τις επιχειρήσεις «LILI SHU», που εδρεύει στο Κολωνάκι και «HAMA» που εδρεύει στη Γλυφάδα, ούτε όμως και με οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση μετέχει ο κύριος Βασίλειος Σταθοκωστόπουλος του Φωτίου.
Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.
Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.
zougla.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου