Friday, 29 March, 2024

Μαρία Λεκάκη: Έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της, Ζωή!

H Μαρία Λεκάκη είναι μια ηθοποιός που μετρά πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι.
Πολλές όμως είναι και οι εμφανίσεις της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό.
Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 1996, μέσα από τη σειρά «Νυχτερινό Δελτίο» της ΕΡΤ. Ακολούθησε ο ρόλος της ως Πέγκυ Καρρά στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου και έγινε ευρέως γνωστή και τη σεζόν 2000-2001, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Πρωτοσέλιδος Μπελάς».
Τη σεζόν 2001-2002, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους, στη σειρά του ΑΝΤ1 Βότκα Πορτοκάλι ενώ από το 2002 μέχρι το 2004, συμμετείχε με επιτυχία στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» και παράλληλα (2003-2005), είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Η Νταντά», στο Mega Channel. Φέτος τη βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Ant1 « Μην ψαρώνεις» στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη.
Την προσωπική της ζωή τη διαφυλάσσει ως κόρη οφθαλμού. Ακόμα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ επιλεκτική στο τι δημοσιεύει.
Για αυτό και ήταν έκπληξη όταν ανάρτησε μια selfie με την 14 ετών κόρη της, Ζωή την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Ως ζευγάρι ήταν μαζί από το 2007 έως το 2012.
Ωστόσο, η πρώτη φορά που είδαμε την κόρη της ήταν από την κοινή τους συμμετοχή στο video clip της Χριστίνας Γκόλια, η οποία οπτικοποίησε την ιστορική «Γκαρσόνα» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Παναγιώτη Τούντα (Heaven music).
Η πρώτη φωτογραφία που μας δείχνει την κόρη της


Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κόρης της, η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός αποφάσισε να μας δείξει για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της, δείχνοντάς μας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και εμείς ένα έχουμε να πούμε. Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.
piraeuspress.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου