Saturday, 20 April, 2024

Μεγαλώνει η κόντρα μεταξύ Ιωάννας Τούνη και Σάσας Σταμάτη μετά τo ηχητικό

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως αποφάσισε να περάσει η Ιωάννα Τούνη μετά την απόφαση της Σάσας Σταμάτη να δώσει στη δημοσιότητα το ηχητικό απόσπασμα

με την επίμαχη δήλωσή της για τα 800 ευρώ.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εφημερίδα ΟΝtime αναφέρει πως επικοινώνησε με την Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να μεταφέρει την δική της εικόνα από την Θεσσαλονίκη, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω κορονοϊού. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώσεις της Τούνη δημοσιεύονται στην εν λόγω εφημερίδα.
Συγκεκριμένα στην εφημερίδα αναφέρεται: “Μετά το τέλος της επικοινωνίας μας στο πλαίσιο του ρεπορτάζ οι δηλώσεις της μεταφέρθηκαν αυτολεξεί. Χωρίς κοψίματα και κολάζ, προκειμένου να αλλοιωθεί το νόημα τους ενώ παρουσιάζεται τόσο το απόσπασμα εξαιτίας προκλήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση, αλλά και όλος ο διάλογος όπως αυτός ακούστηκε και στο Πρωινό,
Αυτή η κίνηση της δημοσιογράφου φαίνεται πως εξόργισε την Ιώαννα Τούνη που αποφάσισε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
“Με όλο το σάλο που προκλήθηκε με τις “τηλεφωνικές δηλώσεις” που έκανα προχθές θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια που δεν είπα μέχρι τώρα, γιατί δεν ήθελα να εκθέσω ανεπανόρθωτα τη δημοσιογράφο που ευθύνεται για όλη αυτή τη τραγική παράνοια και την ύβρη που νιώθω τα τελευταία 24ωρα. Ποτέ μου δεν έδωσα τηλεφωνική συνέντευξη στη κ. Σάσα Σταμάτη. Storytime. Είχα πάει στην εκπομπή της εν λόγω δημοσιογράφου, πριν 2-3 χρόνια.
Έκτοτε η ίδια με καλεί τηλεφωνικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μάθει τι κάνω, πότε θα κατέβω Αθήνα, αν έχω πικάντικα νέα κτλ. Πολλές φορές έχουμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση και άλλες μετά από δική της παράκληση της δίνω κάποιες περισσότερες πληροφορίες πάνω σε θέματα που με αφορούν και συντάσσουμε μαζί κάποιο άρθρο. Προς έκπληξή μου διαπίστωσα χθες πως το φιλικό τηλεφώνημά της μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιάς ώρας, αλλά ακόμη το πιο αστείο είναι ότι η Σάσα ηχογράφησε τη φιλική ιδιωτική κλήση μας παρά τη θέλησή μου” αναφέρει μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου